Du har kanske hört om GDPR? Vi på oh vill att du ska känna dig trygg! Läs mer här!

Vad står GDPR för?

Det står för General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 maj. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL) och innehåller olika skydd och rättigheter för dig som privatperson.

GDPR på oh?

Vi på Olympiahallen vill att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av de uppgifter som vi sparar om dig i samband med din kontakt med oss.
Vi behöver spara dina personuppgifter exempelvis för att du ska kunna logga in, boka tider och genomföra betalningar samt att du ska kunna få olika former av påminnelser och liknande från vårt bokningssystem.

För att du skall kunna fortsätta använda vårt bokningssystem som tidigare är det viktigt att du godkänner våra nya användarvillkor som är anpassade för att följa den nya lagen.

Vad behöver jag göra nu?

När det gäller vårt bokningssystem, så får du nu vid inloggningen en text där du kan läsa, följa instruktionerna och acceptera de uppdaterade användarvillkoren. Efter att du accepterat dessa kan du fortsätta använda systemet som vanligt, utan några andra förändringar eller begränsningar.

Våra övriga IT-system med ekonomi och hemsida har de också stöd för GDPR. Vid tillfällen, där du ombedes fylla i ett digitala formulär med persondata via tex vår hemsida, så kommer vi vid respektive tillfälle att beskriva hur vi lagrar persondata, med ditt godkännande.

Har ni frågor välkomnas ni kontakta undertecknad!

Med vänliga hälsningar

Sören Hägvall
Hallchef
Olympiahallen

Kommentera