Tengo Shop

Efter sommaren 2017 påbörjades en helt ny och spännande resa med en shop med ambitionen att hjälpa er racketspelare till att ta er till nya höjder och trivsamma stunder. Välkomna in till hallen och shopen för en titt.

Tengo Sport – specialist inom Tennis & Badminton

Vår målsättning är att erbjuda er alla det bästa inom badminton och tennis. Stiftelsen Olympiahallen har därför valt att delegera drift och förvaltning av shopen till en specialist – Tengo Sport.

Tengos shoppens öppetider följer hallens öppetider, klicka för för öppetider.  Inköp från shoppen går bra under alla öppetider. Önskas råd och hjälp med kunskap om racketar och skor mm, så finns Tengo-personal på plats i shoppen under framförallt mån-tors mellan ca 16.00-20.00 och vid arrangemang (se information från Tengo för riktiga tider). Strängning med inlämning och hämtning går också bra under hallens öppetider.

Klicka här för Tengos hemsida med mer information och erbjudanden!

Vår gemensamma ambition, för våra gäster och medlemmar

Att med shopen bli ett ledande kompetens- och servicecenter med

  • en racketshop som uppfyller klubbarnas medlemmars och andra besökares behov och önskemål
  • en högkvalitativ och serviceorienterad strängningsservice
  • ett kompletterande sortiment av förbrukningsvaror samt produkter för rehab- och friskvård
  • hög kompetens och service, som skapar förtroende och som gör våra kunder nöjda

vilket skall bidra till att Olympiahallen blir den naturliga mötesplatsen för utövare av racketsporterna i Helsingborg med omnejd!

15 års erfarenhet, finns redan på flera platser

Tengo har över 15 års erfarenhet att driva racket-shop, med ledord som hög servicegrad, tillgänglighet och kompetens. Tengo finns sedan tidigare med butiker i Halmstad och Båstad. 

Nya shopen öppnade 15 augusti 2017

Shopen ligger till höger om Cafeterian och kommer vara bemannad under eftermiddagar och kvällar samt vid andra arrangemang och event. Shopens öppetider följer oh’s öppetider, vilket innebär att det alltid går att köpa produkter i shopen och lämna in och hämta ut racketer för strängning.

Nyheter och kampanjer

Besök shopen för kampanjer eller titta in på deras hemsida!