Vi lanserar oh! Multirabatt ...

en unik rabattmodell för medlemmar på OH, startade den 7 oktober!

Idrotter, friskvård och shop med medlemsrabatter på oh!

Är du medlem i någon förening på oh? eller varför inte bli det? Stiftelsen Olympiahallen med Förenings- och friskvårds-partners på OH, vill premiera dig som är medlem i någon förening på OH. Här erbjuds du rabatter på flera idrotter, men även på friskvård! Detta är ett helt unikt rabatt-koncept, samtidigt som det möter upp flera centrala och viktiga samhällstrender inom idrott och hälsa. 
Vi sätter dig som kund i förarsätet! Vårt fokus är du – som önskar variation, spontanspel, utveckling och glädje – ung som äldre! OH är också en plats för chill och spännande möten för tex event och konferens! För mer information, se nedan!

Vad innebär Multirabatten för dig?

Genom vår egen resa i digitaliseringens värld och vårt ökade samarbete mellan föreningar och friskvårdpartners i hela hallen – så kan du både idrotta och anlita kvalificerade friskvårdstjänster till mycket prisvärda tjänster. I vårt bokningssystem ges du dessutom möjlighet till ytterligare bonusrabatt – läs längst ner på sidan, för mer information om bonusrabatten! Under menyn PRISER finner du medlemsrabatterna för bokning av spel.
Bokningssystem
Boka löstider med rabatter i vårt bokningssystem för tennis, badminton, padel eller golf samt gym! Du väljer! Receptionen hjälper dig på plats och taggar dig i Bokningssystemet.
Friskvårdspartners

För rabatt – boka själv tid direkt med våra kompetenta och licenserade Friskvårdspartners (se nedan för vilka). 

Shoppa

Köp prylar i vår fullsorterade racketshop, med olika medlemsrabatter. Hör med shoppen!

Deltagande föreningar!

Vi som finns på oh!

Du som betalar din årliga medlemsavgift välkomnas att utnyttja dessa rabatter. Kontakta receptionen på plats, så taggar de dig i vårt bokningssystem!

Deltagande friskvårdspartners!

Vi som ger dig rabatt vid behandling!

Vi finns på OH för att vi älskar platsen som andas idrott och friskvård – och att vi vill hjälpa dig till ett friskare liv och mer rörelse. Välkommen att kontakta oss direkt, klicka här!

Vad innebär detta i ett större perspektiv?

Samhällstrenden är tydlig! Vi rör oss mindre, vi tappar rörelseförmåga utifrån en mer ensidig träning eller ingen rörelse alls! Därför möter vi på OH upp begrepp som Multiskills och en rörelse för en livslång rörelse. Samarbetet mellan våra föreningar på OH och deras olika idrotterna ökar, för att just stärka och inspirera den enskilda utövaren till en mer mångfaldig träning. Samtidigt som våra friskvårdspartners bjuds in för att skapa och anpassa individuella program i förebyggande syfte. 

Kunden i fokus!

oh OH, våra föreningar och friskvårdpartners sätter kunden i fokus, där utgångspunkten är helheten. Kunder kräver idag variation, inspiration och förändring.

Multiskills!

Vi vill vara den plats som möjliggör MUTISKILLS, en plats för varierande idrottande och friskvård, till ett prisvärt alternativ – här finns en samlad kompetens!

Idrottsrörelsen!

Vi vill premiera våra föreningar och deras medlemmar och samtidigt stötta utvecklingen av den svenska idrottsrörelsen – något som bara kan ske genom smarta samarbeten!

oh! En plats för chill och möten!

Här erbjuds du som privatperson, förening eller företag möjlighet till boka delar av hallen till olika typer av möten – gör det i samband med en idrottsaktivitet för att skapa gemenskap och ha roligt tillsammans! Golfstudion kan också bokas till enskilda möten för mindre gruppmöten eller större sällskap med biosittning. De stora filmdukarna kan då användas till att köra tex PowerPoint-presentationer eller att streama filmer.

0D9473AC-C94F-4B0C-9D10-AFA126E48DED
Cafeteria

Vår cafeteria erbjuder hemlagad mat, smörgåsar, choklad och drycker. Välkommen att beställa luncher och middagar – för möten, event och konferens.

CB8E658C-14B1-4B47-8F2E-343E90624EC9
Lounge

Chilla i vår lounge och Cafeteria. Titta på lite sport på vår TV eller koppla upp din mobil eller surfplatta för presentationer eller steaming. Självklart har vi gratis WiFi.

BE61EB4D-330B-4E88-9462-99B3B96A7092
Konferens

Alla föreningar i Helsingborg erbjuds boka konferensrummet GRATIS, förutsatt att en beställning görs i Cafeterian.

 

Digitalt spelkonto med rabatt!

Vi premierar de som använder digitalt spelkonto och bokar sina egna tider. Vid en insättning på valfritt belopp, med t ex 1.000 eller 2.000 kr kommer ditt aktivitets- spelkonto automatiskt att fyllas på med ytterligare 100 respektive 200 kr. Insättning kan du göra via ditt konto, då du är inloggad. Sedan är det bara att börja boka löstider, pengar dras automatiskt från ditt spelkonto.