9 juli, 2020

Friskvård på oh!

Ditt friskvårdscenter

Olympiahallen erbjuder dig som privatperson eller organisation olika Friskvårdsalternativ. Vi har även samarbete med Benify och Epassi, friskvårdspartners.

Låt Olympiahallen bli en del av ditt eget eller ditt företags friskvårdsarbete. Skapa gemensamma eller individuella friskvårds- /spelkonton för idrotteller låt ditt företag skapa en företagspaket för dig och dina kollegor – antingen direkt med oh! eller genom våra friskvårdspartners. Eller är du en partner som önskar inleda samarbete med oh, så är ni välkomna att kontakta vår hallchef.

Friskvård för privatpersoner och företag

Olympiahallen erbjuder dig som privatperson eller organisation ett digitalt Friskvårdspaket med möjlighet till racket- och friskvårdsaktiviteter som tennis, badminton, padel, golf, pingis och gym. Klicka här för mer information eller hör med receptionen!

Friskvård med hyresgäster på oh!

Oh’s hyresgäster med professionella tjänster inom friskvård erbjuder er förebyggande friskvård för ett friskare och längre liv..Välkomna att kontakta dem för deras, så klicka här för mer information. Är du medlem i några av idrottsföreningarna med verksamma på oh, så hör med dem om eventuell rabatt.

Friskvård genom partners på oh!

Vi är partners med Benify och Epassi- två partners med olika friskvårdsportaler för sina anställda.