31 juli, 2014

Hitta hit och öppettider

 

Olympiahallen

Ordinarie Öppettider

Vi har säsongsöppet mellan den 15 augusti 2023 till och med den 31 maj 2024, därefter har vi sommaröppet (visas inför respektive sommar med en egen huvudmeny)

Måndag-torsdag
08.00-22.00

Fredag
08.00-20.00

Lördag
08.00-18.00

Söndag
08.00-20.00

Öppettider sommaren 2024

Vi kommer att hålla sommaröppet som tidigare är. Nedan finner ni preliminära öppettider.

Öppetider helger

Helgstängt

Julafton, Juldagen, Nyårsafton, Nyårsdagen och Påskafton. Alla andra dagar kring helger under ordinarie säsongen, håller vi öppet som vanligt. 

Hitta hit

Det finns 2 st närliggande parkeringar till Olympiahallen, båda infart från Filbornavägen. En parkering är direkt söder om Olympia fotbollsstadium. Den andra parkeringen svänger ni vänster i korsningen Filbornavägen/Jönköpingsgatan till Mejerigatan (rondell/Din X), och sedan vänster igen till parkering vid klubbstugorna. Diagonalt till höger om parkeringen ligger Olympiahallen.

För transporter till hallen, kör diagonalt över grusparkeringen, följ där en mindre asfaltsväg till en mindre vändplan. Fortsätt sedan till höger mellan Olympiahallen till höger och "Teknikhallen" ca 50 m till entrén. OBS! Endast parkering för avlastning.

Handikapp-parkering

Handikapp-parkering finns dels nedanför grusparkeringen, på Olympiahallens södra kortsida och dels på den västra långsidans norra del (infart Idrottens Hus, men med bommar som enbart kan öppnas av HBG Stad.)