6 augusti, 2017

Boka bana nu

Användarnamn
Lösenord
 
         Registrera dig | Glömt lösenord? | Hjälp

Logga in för boka bana! Nu även golfstudio!

oh's golfstudio, med 2 golfsimulatorer och puttning, är nu klar för spel och bokning. Under hela våren har vi en introduktionskampanj med spel för endast 150 kr/timme, fram tom midsommar. Ni bokar som vanligt i vårt bokningssystem under BOKA NU.  Till hösten är ambitionen golfvärdar på plats och bestämda öppetider. Löstidsbokning kan göras 10 dagar i förväg! När det gäller dagtid under vardagar finns det alltid någon på plats. Under helg och kvällar ber vi er ringa någon timme före spel, så är vår ambition att hjälpa er att komma igång för spel. Läs mer om golfen under menyn Idrott & friskvård. I en undermeny under denna sida kan ni också anmäla intresse till abonnemang för hösten! Priser för hösten kommer under våren.

För frågor och mer information gällande bokning:
Bokningsansvarig abonnemang: Gunvi Hedlund, e-post: info följt av @olympiahallen.se (anträffbar vardagar mellan 10:00-14:00)
Reception för löstider: vid allmänna frågor, e-post: reception följt av olympiahallen.se, telefon: 042-127140

Klicka här för intresseanmälan abonnemang!

Klicka här för hjälp och instruktioner om Ledigabokning! Tips! sätt in minst 1.000 kr på ditt bokningskonto och du får 100 kr till på ditt bokningskonto.


Lediga banor att boka - 10 dagar framåt

Klicka på någon av nedanstående datum för att se lediga tider (gula fält). Se ovan för bokning av bana. För bokning av bordtennis fredagar från 16.00 och hela helgen, ring receptionen eller kom in för Drop In. Mobiltips - vänd här mobilen för bästa banbokningsvy 10 dagar framåt!