6 augusti, 2017

Boka bana nu

Användarnamn
Lösenord
 
         Registrera dig | Glömt lösenord? | Hjälp

Logga in för boka bana - sommaröppet och sommarkampanj med rabatter!

Solskenspriser, kampanj löstidsbokning under april-maj - 30% på tennis och badminton, 10% på padel och 100 kr/timme för golf. 

Vi håller öppet under sommaren. Klicka här för öppettider!

Läs mer här om Olympiahallen och Corono-viruset (senaste nyheter)!

Här bokar du banor för löstider för tennis-, badminton, padel och golf, vilket sker i Olympiahallens bokningssystem med egna individuella spelkonton. Pingis bokas endast på plats i receptionen (Drop in) och samma pris per timme som badminton. Pingis spelas på ytan bredvid padelbana nr 1.

Golfen - första gången?
När det gäller golfen så är ambitionen att ha golfvärdar på plats under hösten. Under dagtid under vardagar finns det alltid någon på plats i hallen som kan hjälpa till. Under helg och kvällar ber vi er kontakta receptionen en dag före spel, så är vår ambition att hjälpa er att komma igång för spel. Klicka här för mer om golfen eller se under menyn Idrott & friskvård. 

Oh! Multirabatt
2019-10-07 startade vi konceptet oh! Multirabatt. Betalt medlemskap i de föreningar som har verksamhet på oh - erhåller rabatter på alla  idrotter som kan bokas i vårt bokningssystem. Vänligen kontakta receptionen på plats, så ”taggar” de dig för multirabatten (kräver betalt medlemskap hos respektive förening).

Klicka här för mer information om Multi-rabatten eller se sammanställning i broschyr nedan!


För frågor och mer information gällande bokning

Bokningsansvarig abonnemang: Gunvi Hedlund, e-post: info följt av @olympiahallen.se (anträffbar vardagar mellan 10:00-14:00)
Reception för löstider: vid allmänna frågor, e-post: reception följt av olympiahallen.se, telefon: 042-127140

Klicka här för intresseanmälan abonnemang!

Klicka här för hjälp och instruktioner om Komma igång! Tips! sätt in minst 1.000 kr på ditt bokningskonto och du får 100 kr till på ditt bokningskonto.


Lediga banor att boka - 10 dagar framåt

Klicka på någon av nedanstående datum för att se lediga tider (gula fält). Se ovan för bokning av bana. För bokning av bordtennis fredagar från 16.00 och hela helgen, ring receptionen eller kom in för Drop In. Mobiltips - vänd här mobilen för bästa banbokningsvy 10 dagar framåt!