28 juli, 2020

Boka bana nu

Olympiahallen

Boka bana nu

Användarnamn
Lösenord
 
         Registrera dig | Glömt lösenord? | Hjälp

Aktuell information om banbokning!

Nytt underlag på tennisbanorna!

Under sommaren, med start en vecka före midsommar och 5 veckor framåt, kommer vi att lägga nytt golv på alla tennisbanor. Minst 2 banor kommer vara tillgängliga för spel.

Sommaröppet!

Under sommaren fortsätter vi med att hålla mer öppet än tidigare somrar. Under juni fram till midsommar har vi i princip öppet mån-fred 08.20.00, lörd 10.00-20.00 och söndagar stängt. Veckan efter midsommar håller vi stängt för underhåll. Därefter i juli fram till ordinarie öppettider den 15 aug, håller vi öppet mån-tors 15.00-20.00, lördagar 10.00-16.00 och söndagar stängt.

Covid-19 – vad gäller vid spel?

Se sammanställning  AKTUELLT OM COVID-19 OH. Kort sammanfattning, max 4 personer per racketbana, max 3 personer per golfsimulator och endast aktiva på banor samt max 4 pers i gym.
 

Golfvärd – är det första gången?

När det gäller golfen så är ambitionen att ha golfvärdar på plats under hösten. Under dagtid under vardagar finns det alltid någon på plats i hallen som kan hjälpa till. Under helg och kvällar ber vi er kontakta receptionen en dag före spel, så är vår ambition att hjälpa er att komma igång för spel. Klicka här för mer om golfen eller se under menyn Idrott & friskvård. 
 

Boka bordtennis!

Bokas via bokningssystemet efter 16.00 på vardagar och hela helger. Vardagar mellan 08.00-16.00 sker bokning på plats (Drop In). Det finns ett bordennisbord att boka och spela på.

 

Lediga banor - 10 dagar framåt

Klicka på någon av nedanstående datum för att se lediga tider (gula fält). Se ovan för bokning av bana. Bokning av bordtennis sker genom Drop In i receptionen.