6 augusti, 2017

Boka bana nu

Användarnamn
Lösenord
 
         Registrera dig | Glömt lösenord? | Hjälp

Logga in för boka bana!

 

Här bokar du banor för löstider för tennis-, badminton-, pingis, padel och golf, vilket sker i Olympiahallens bokningssystem med egna individuella spelkonton. OBS! pingis bokas genom att boka en badmintonbana, pingisbord med hagar får spelaren själv ta fram och ta bort inom bokad timme.

 

Vi har gjort rejäla prissänkningar för alla raketsporter och golf,  under våren och sommaren! Kampanjerna sträcker sig från 1 maj till 15 augusti då vi öppnar för den ordinarie höstsäsongen.

Klicka här för sommar-kampanjer med padel, golf, tennis och badminton!

Vi kommer att ha öppet under större delen av sommaren! Se aktuella öppettider under menyn SOMMARÖPPET!

I en undermeny under BANBOKNING kan ni också anmäla intresse till abonnemang för hösten för både padel och golf! Dessa priser kommer presenteras inom kort. 

När det gäller golfen så är ambitionen att ha golfvärdar på plats under hösten. Under dagtid under vardagar finns det alltid någon på plats i hallen som kan hjälpa till. Under helg och kvällar ber vi er ringa någon timme före spel, så är vår ambition att hjälpa er att komma igång för spel. Läs mer om golfen under menyn Idrott & friskvård. 


För frågor och mer information gällande bokning:
Bokningsansvarig abonnemang: Gunvi Hedlund, e-post: info följt av @olympiahallen.se (anträffbar vardagar mellan 10:00-14:00)
Reception för löstider: vid allmänna frågor, e-post: reception följt av olympiahallen.se, telefon: 042-127140

Klicka här för intresseanmälan abonnemang!

Klicka här för hjälp och instruktioner om Ledigabokning! Tips! sätt in minst 1.000 kr på ditt bokningskonto och du får 100 kr till på ditt bokningskonto.


Lediga banor att boka - 10 dagar framåt

Klicka på någon av nedanstående datum för att se lediga tider (gula fält). Se ovan för bokning av bana. För bokning av bordtennis fredagar från 16.00 och hela helgen, ring receptionen eller kom in för Drop In. Mobiltips - vänd här mobilen för bästa banbokningsvy 10 dagar framåt!