28 juli, 2020

Boka bana nu

Olympiahallen

Boka bana nu

Sommarkortet: Fast pris 995 kr, spela så mycket du vill under hela sommaren (tennis, badminton, padel och indoor golf). Hör med personalen eller se under nyheter.

RENOVERING: Under juni och juli kommer vi att renovera vår hiss och herrarnas omklädningsrum. Det innebär tyvärr för herrarna att omklädning och dusch då inte är möjligt. Vi hoppas på överseende för detta.

TENNIS: tillfällig bokningsregel 28/7-6/8.HTK Tennisklubb arrangerar en stor ungdomsturnering i tennis (Oris Dental Öresundsveckan 2023) utomhus på Pålsjö Tennis. Med anledning av det osäkra vädret i Sverige, så kommer Olympiahallens tennisbanor att fungera som backupbanor under denna tävling. Alla är välkomna att boka tennistider för spel som vanligt under dessa dagar under hallens sommaröppettider, men med risken att tennisbanorna kan komma att bokas av vid regn med kort varsel (minst 1 timme före spel). Vi ber er därför hålla er uppdaterade om vädret dessa dagar och vid osäkerhet kontakta vår reception – innan ni åker till hallen för spel. Vi hoppas på förståelse!

INDOOR GOLF: Golfstudion är öppen under hela sommarperioden med våra öppettider. En Trackman-simulator är alltid öppen för bokning. Önskar ni spela på båda simulatorerna samtidigt, så kontakta receptionen så hjälper de er (042-12 71 40).

Användarnamn
Lösenord
 
         Registrera dig | Glömt lösenord? | Hjälp

Aktuell information om banbokning!

 
Golfvärd – är det första gången?
När det gäller golfen så är ambitionen att ha golfvärdar på plats. Under dagtid på vardagar finns det alltid någon på plats i hallen som kan hjälpa till. Under helg och kvällar ber vi er kontakta receptionen en dag före spel, så är vår ambition att hjälpa er att komma igång för spel. 
reception@olympiahallen.se eller042-12 71 40.