8 oktober, 2020

oh! Golfnytt

oh! Golfnytt

Här finner ni löpande nyheter om oh! Golfstudio,  Trackman och programvaran TPS med funktioner och golfbanor, event och tävlingar.

Nyhet - okt 2021

Det sitter ca 500 programutvecklare på Trackman. Deras ambition är att fortsätta vara världsledande inom golfen med radarteknologi. Deras fokus är att utveckla och ta ”in door golfen” till helt nya dimensioner. Mycket av deras nya inspirationer kommer från Gaming-industrin. Denna version TPS 7.3 tar er en bit på denna resa, så ”stay tuned”, det kommer kontinuerligt nya golfbanor och versioner med nya funktioner.

Nedan finner ni några av nyheterna med TPS 7.3. 

 

Nu med över 70 golfbanor!

Nyhet - februari 2020

Nyheten – helt ny SW-plattform

TPS 7.0

18-hålsbanorna är byggda på en helt ny program-plattform med en fanstatisk och verklighetstrogen grafik. Ökas t ex vindstyrkan, så svajar träden med vinden och bollflykten också.

VIRTUAL Ranger har också utvecklats med två nya VIRTUAL övningsbanor för bättre målträning. VIRTUAL 18-hålsbanor och övningsgreener.

VIRTUAL 18-hål. Välj en valfri golfbana och valfritt hål. Träna på olika kända hål, från tee till green.

VIRTUAL greenområden. Välj olika avstånd och därmed olika greenområden och flaggplaceringar med vatten och bunkrar omkring sig – alltså ett jätteträningsområde mycket nära verkligheten, från en och samma utslagsmatta.