23 november, 2020

oh! Golfnytt

oh! Golfnytt

Här finner ni löpande nyheter om oh! Golfstudio,  Trackman och programvaran TPS med funktioner och golfbanor, event och tävlingar. TPS program uppdateras automatiskt med den senaste versionen! Nya golbanor läggs till hela tiden.

Nyhetsbrev den 15 nov 2021 om OH! Indoor Golf

Vi vill börja med att tacka er golfare som gjorde förra säsongen till en fantastisk succe – med många engarerade och nöjda golfare!

Vi rivstartar denna säsong med bl a INDOOR TOURNAMENTS, öppna och privata tävlingar för dig och dina vänner. Våra Golftränare står beredda att ta hand om din träning. Våra Trackman studios står och väntar på er, med många spännande nyheter och nya golfbanor.

Den 4e och 7e december håller vi Öppet hus med prova-på golf, där ni också ges möjlighet att träffa våra GolfPros som ger er tips. Vi återkommer med program inom kort.

Låt din sving och kropp hålla igång under vintern, väl förberedd till kommande utomhussäsong.

Nyhet - 18 feb 2021

Träna golf med GolfPron Steven Jeppeson

Steven vill ge dig de bästa förutsättningarna för en perfekt säsongsstart för dig med ett perfekt vinterpaket!

Nyhet - 18 jan 2021

Pebble Beach tre banor i OH’s Golfstudio!

Pebble Beach med 3 banor finns nu tillgängliga för spel.

From torsdagen den 21 januari kommer vi samtidigt att göra en mindre prishöjning för spel i simulatorn. Från 150 kr till 175 kr på vardagar, och från 200 kr till 225 kr på kvällar och helger.

PS! Glöm inte bort att ni i priset för en timme har ytterligare 30 minuter i vår golf-lounge för både puttning och chippning. Vill ni bibehålla eller sänka ert HCP, så vet ni var ni också ska lägga er tid!

Nyhet - 9 dec 2020

Magnus Sunesson, ny golftränare på OH!

Av mig får du utbildning i spelet golf.
Vad vill eller behöver du bli bättre på? Vill du ha en skönare sving eller lära dig nya slag?
Kanske slå längre? Eller rakare? Bättre focus när du står över bollen och under svingen?
Det finns 100-tals faktorer som påverkar ditt spel. Allt går att utveckla!
 
Med nya elever börjar jag alltid med en kortare intervju för att lära mig mer om dig, på vilken nivå du är och vad du vill.
Detta gör jag för att säkerställa att du får den bästa tänkbara utbildningen just för dig.
Skriftlig feedback till dig efter lektionen så du kommer ihåg vad som är betydelsefullt för din utveckling.
Min bakgrund
Jag har bedrivit golfutbildning sedan 1995 då jag avslutade min karriär på Europatouren.
Först som Head Pro på Kungliga Drottningholms GK och som landslagscoach under många år.
Medlem i PGA sedan 1982. Tränarutbildning 1995-96.
Bokar tid gör du genom att kontakta mig på 
0706-65 64 64 eller 
 
Introduktionspris 700kr för 50 min.

Nyhet - 30 nov 2020

Chris väljer att förlägga sin vinterträning i hallen, en hall som ebjuder Indoor golfträning i vår golfstudio med senaste Trackmansimulatorer och en puttinglounge samt ett fullgott gym att träna i. Han välkomnas också att använda våra trevliga mötesplatser i cafeterian och vår lounge, för att jobba i eller att träffa trevliga människor. Han kommer också att träna tillsammans med och inspirera våra duktiga golfelever från Filborna Golfgymnasium, till vilket vi skapat en golfrange med 6 utslagsplatser.

Vi önskar Chris varmt välkommen till hallen och önskar honom all lycka till i sin fortsatta golfkarriär.

Nyhet - 23 nov 2020

Med anledning av regeringens  beslut from den 24/11 avseende Covid-19 gällande bla ”Max åtta deltagare ska vara normerande” – väljer vi att sätta en gräns för max antal spelare per golfsimulator till 3 samtidiga personer. För övriga riktlinjer om Covid-19, hänvisar vi till Aktuellt om Covid-19 på vår hemsida, se startsidan. 

Nyhet - 2 nov 2020

Olympiahallen inleder samarbete med Filborna Golfgymnasium

Olympiahallen inleder samarbete med Filborna Golfgymnasium, som förlägger delar av sin verksamhet i Olympiahallen – något vi är väldigt stolta över. Vi välkomnar de till oh’s Golfstudios med Trackman simulatorer.

I videon ser ni duktiga elever som utbildas av otroligt kompetenta och professionella golftränare och fystränare.

De kombinerar senaste teknologi med en djup förståelse för golfen och dess sving. Här lämnas ingenting åt slumpen. Eleverna får en gedigen utbildning, ledande i Sverige – med det bästa av det bästa.

Nyhet - okt 2021

Det sitter ca 500 programutvecklare på Trackman. Deras ambition är att fortsätta vara världsledande inom golfen med radarteknologi. Deras fokus är att utveckla och ta ”in door golfen” till helt nya dimensioner. Mycket av deras nya inspirationer kommer från Gaming-industrin. Denna version TPS 7.3 tar er en bit på denna resa, så ”stay tuned”, det kommer kontinuerligt nya golfbanor och versioner med nya funktioner.

Nedan finner ni några av nyheterna med TPS 7.3. 

 

Nu med över 70 golfbanor!

Nyhet - februari 2020

Nyheten – helt ny SW-plattform

TPS 7.0

18-hålsbanorna är byggda på en helt ny program-plattform med en fanstatisk och verklighetstrogen grafik. Ökas t ex vindstyrkan, så svajar träden med vinden och bollflykten också.

VIRTUAL Ranger har också utvecklats med två nya VIRTUAL övningsbanor för bättre målträning. VIRTUAL 18-hålsbanor och övningsgreener.

VIRTUAL 18-hål. Välj en valfri golfbana och valfritt hål. Träna på olika kända hål, från tee till green.

VIRTUAL greenområden. Välj olika avstånd och därmed olika greenområden och flaggplaceringar med vatten och bunkrar omkring sig – alltså ett jätteträningsområde mycket nära verkligheten, från en och samma utslagsmatta.