Fed Cup i Helsingborg Arena

Det svenska tennislandslaget spelar Fed Cup mot Schweiz i Helsingborg Arena den 7-8 februari. Helsingborgs Tennisklubbs spelare Johanna Larsson och Sofia Arvidsson kommer att ingå i laget.

De båda landslagen kommer att inta arenan från och med den 3 februari.

– Det skall bli kul att tillsammans med Svenska Tennisförbundet, ITF och Helsingborgs Stad återigen stå som arrangör för en landskamp i tennis, säger Marcus Lindberg i HTK. Vi har ju goda minnen från den senaste matchen då Sveriges herrar lyckades vända ett hotande nederlag mot vår närmsta granne Danmark till en seger med 3-2. Elias Ymer blev där stor matchhjälte och stämningen i Idrottens Hus var fantastisk. Nu flyttar vi till Helsingborg Arena som är en fantastiskt fin anläggning vilket vi hoppas kommer att höja arrangemanget ytterligare, avslutar Marcus.

Mer information om biljetter hittar du här.

Lämna ett svar