HTK levererar ännu en gång ledare till det svenska FED-cuplandslaget i Tennis!

Artikel nya landslagslening i tennis m Mattias

UTDRAG FRÅN ARTIKEL I TENNIS.SE
”Svenska Tennisförbundet har utsett sin nya landslagsorganisation. Johan Hedsberg och Mattias Arvidsson tar över som Davis Cup- och Fed Cup-kaptener. Maria Strandlund Tomsvik och Fredrik Hörnell blir senior- och junioransvariga.

Johan Hedsberg, tidigare assisterande Fed Cup-kapten och juniorlandslagskapten, är i dag tränare i tennisakademin Good to Great där han har huvudansvaret för Mikael Ymer. Hedsberg kommer att leda Davis Cup-laget under och i samband med landskamperna.

Mattias Arvidsson får motsvarande roll i Fed Cup-laget. Arvidsson är tränare för Sverigeettan Johanna Larsson och har tidigare varit assisterande i damlandslaget under två år.”

Klicka för för hela artikeln i tennis.se!

Lämna ett svar