HTK önskar er en God Jul och erbjuder er ett riktigt spännande program med aktiviteter under december och för 2017

INFORMATION FRÅN HTK


bild htk

Helsingborgs TK önskar alla ett gott slut på terminen och jag får passa på att tacka alla för en händelserik termin med Uppstartsläger, Melloläger, If So Tour-tävlingar, Dubbelblixtrar, Klubbresor, Prova-På aktiviteter, Grusläger, Street Tennis, Skolbesök, Kompisens vecka, Föräldrarnas vecka, Sportfritids, Sommartennis, Bussveckor, Hemmaläger, Tennis(Hela)Natten, Nationella och Internationella tävlingar osv.

Just nu lägger vi en spännande aktivitetskalender så att ni får så mycket mer än ”bara” er ordinarie träning. Välkomna till ett spännande 2017.

I HTKs träningsutbud hittar ni bla:

  • Gratis familjetennis (3-8 år) Lördagar kl 11-12 (Endast familjemedlemskap)
  • Gratis Street tennis (12 år och äldre) söndagar kl 12-13. Sponsras genom bidrag och medlemmarna i Dubbel Klubben
  • Barn- ungdoms och seniorträning för hela familjen

För er som tränat under höstterminen gäller följande:

  • Önskar ni fortsätta har ni kvar en plats utan att ni behöver anmäla er på nytt. Skulle förändringar ske hör tränarna av sig
  • Önskar ni göra en ändring i form av speltid eller annat så skickar ni ett mail till kansli@htktennis.com med ert önskemål senast 15 december. 
  • Önskar ni avsluta träningen måste ni skicka mail till kansli@htktennis.com innan 15 december. Om ni inte avanmäler er i tid och önskar avsluta er träning utgår en avgift på 75% av träningsavgiften på grund av att ni då ev. blockar andra som önskar platsen.

Lämna ett svar