Ny komplett racketshop till Olympiahallen – öppnar den 15 augusti

Olympiahallen har idag en racket-shop i egen regi. Ett ansvar som den 15 augusti kommer att övergå till Tengo (se nedan). Under våren kommer därför det att finnas lite kampanjer om utförsäljning av det som idag finns i vårt varulager. Efter sommaren påbörjas en helt ny och spännande resa med en shop som kommer hjälpa er racketspelare att ta er till nya höjder och trivsamma stunder. Så håll ögonen öppna här på vår hemsida och nyhetsbrev för mer information.

Tengo shop – specialist inom Tennis & Badminton

Vår målsättning är att erbjuda er alla det bästa inom badminton och tennis. Stiftelsen Olympiahallen har därför valt att delegera drift och förvaltning av shopen till en specialist – Tengo shop.

Vår gemensamma ambition, för våra gäster och medlemmar

Att med shopen bli ett ledande kompetens- och servicecenter med

  • en racketshop som uppfyller klubbarnas medlemmars och andra besökares behov och önskemål
  • en högkvalitativ och serviceorienterad strängningsservice
  • ett kompletterande sortiment av förbrukningsvaror samt produkter för rehab- och friskvård
  • hög kompetens och service, som skapar förtroende och som gör våra kunder nöjda

vilket skall bidra till att Olympiahallen blir den naturliga mötesplatsen för utövare av racketsporterna i Helsingborg med omnejd!

15 års erfarenhet, finns redan på flera platser

Tengo har över 15 års erfarenhet att driva racket-shop, med ledord som hög servicegrad, tillgänglighet och kompetens. Tengo finns sedan tidigare med butiker i Halmstad och Båstad. 

Nya shopen öppnar 15 augusti 2017

Shopen kommer att ligga till höger om Cafeterian och vara bemannad under eftermiddagar och kvällar samt vid andra arrangemang och event. Shopens öppetider följer oh’s öppetider, vilket innebär att det alltid går att köpa produkter i shopen och lämna in och hämta ut racketer för strängning.

Nyheter och kampanjer

Vi återkommer med mer information, nyheter och kampanjer.

Lämna ett svar