Olympiahallen söker sponsorer, samarbetspartners för utveckling av hallen – välkomna att kontakta oss

Olympiahallens (oh!) ambition är att hallen utvecklas i en anda där ”gammalt möter nytt”. Hallens historia och själ ska vårdas, samtidigt som hallen förädlas och byggs ut genom smarta moderna och gröna lösningar, något vi kallar ”oh! Lyftet”.

Välkomna att kontakta oss för dialog!

oh! en inspirerande mötesplats med puls för alla

Olympiahallen ska vara en inspirerande mötesplats för idrott och hälsa/friskvård för alla med fokus på barns och ungdomars behov och perspektiv i tiden – en plats med över 5.000 besökare varje vecka! En plats för möten, motion, träning och tävling – i både organiserade och spontanidrottande former!

oh! Lyftet – Sponsorskap för utveckling

oh! Lyftet syftar till att skapa en konkurrenskraftig, attraktiv och modern mötesplats för alla med racketsporter, aktiviteter för motion och ett friskvårdscenter, med fokus på att attrahera, rekrytera och utveckla barn och ungdomar för mer rörelse och idrott till rimliga priser.

Samarbetspartners, sponsorer

oh! söker därför samarbetspartners till oh! Lyftet – där vi med partners skapar en gemensam resa för utveckling av hallen, samtidigt som våra partners också kan erbjuda den egna organisationens medarbetare spännande och anpassade motions- och friskvårdspaket. Detta utöver olika exponeringsmöjligheter och marknadsföring av den egna organisationen – eller varför inte genomföra egna eller externa arrangemang och events i vår hall som lämpar sig för mycket mer än idrott.

Varje partnerskap är unikt och anpassas efter behov och gemensamma intentioner för utveckling!

Områden för utveckling att stötta- stort som smått

Klubbarna Ett sponsorskap i samverkan med racketklubbarna HTK och HBK för utveckling av respektive föreningsverksamheter, med t ex riktade sponsorskap för utövande av racketsporterna på nya och spontana sätt.

Padel En möjlighet, att med ytterligare en racketsport, bygga ut hallen eller bygga inom befintliga faciliteter – en sport för privatpersoner och företag samt med en föreningsverksamhet för barn och ungdomar.

Nya aktivitetsområden För ännu mer idrott, utöver racketsporter, med t ex spontanidrott och drop in för ungdomar. Att kreera fram unika , smarta och 3-dimensionella mötesplatser för barn, ungdomar och vuxna. Vi söker här också en arkitekt som kan guida och vägleda oss fram till olika kreativa förslag.

Modernare hall För ökad trivsel och attraktion: med t ex ny entré, ny belysning och golv racketbanor, nytt in- och ut-passeringssystem, renovering duschutrymmen och toaletter, nya och renoverade kontorsutrymmen.

Grönare hall För ökad kvalité och bättre ekonomi: med t ex enerigeffektivt system och solceller på taket, ett generellt värmesystem/aircondition med en varmare cafeteria och bättre komfort i hela hallen.

Friskvårds- kunskapscentrum Att utveckla hallen och dess faciliteter för hyresgäster inom rehab och friskvård, nya som ledande och erkända samarbetspartners.

 

Kontakt

Välkomna att kontakta

Sören Hägvall
Hallchef
e-post: soren följt av @olympiahallen.se
mobil: 0709-111 464

Lämna ett svar