Inomhusträning i tennis med HTK, för hösten 2017 och våren 2018, anmälan via HTK

INFORMATION FRÅN HTK – ANMÄLAN SKER DIREKT VIA HTK


HÖSTEN 2017 och VÅREN 2018 – Anmälan hos HTK senast 13 augusti

Välkomna till Helsingborgs Tennisklubb – Klubben för hela familjen. Hos oss får ni välja om ni vill vara med i tävlingsgrupper eller träningsgrupper.

HTK har under de senaste åren lagt större vikt kring barn och ungdomsidrott än tidigare och blivit mer lyhörda på vad barn och ungdomar egentligen vill. Alla våra tränare genomgår utbildningar regelbundet och vi är pålästa om hur samhället ser ut idag för bättre förståelse kring barn och ungdomsidrott. Vi har också utformat vår verksamhet så att det ska passa hela familjen. Från i höst erbjuder vi nu 17 st träningstillfällen i TräningsVerksamheten både under hösten och våren.

För mer information och anmälan hos HTK, klicka här!

 

Lämna ett svar