oh! Lounge – Olympiahallen öppnar en ny lounge för chill till öppningen den 15 augusti – välkomna!

oh! lounge – en mötesplats för chill & nostalgi

Inför öppningen av Olympiahallen den 15 augusti välkomnar vi er till vår nya lounge!

En plats för chill och möten före och efter er idrott eller friskvård, eller under era vänner eller familjs svett eller rehab, eller andra möten och event. Passa på att utnyttja tillfället till egen tid i vårt gym, eller beställ något från vår cafateria eller Tengo shop.

Koppla upp dig eller chilla

Vår TV med Apple TV i loungen erbjuder er möjligheter till att titta på YouTube, SVT play mm. Koppla upp era egna iPhones eller iPads för streaming och presentationer – var uppkopplad med vårt gratis WiFi eller bara ta det lugnt och chilla!

oh! Nostalgi – se och läs

Titta på fotografier och berättelser på tavlor i loungen om Olympiahallens historia och om klubbarna HTK’s och HBK’s historia!

Varmt välkomna!

 

Lämna ett svar