Välkomna till öppet hus i Olympiahallen med prova på 27 augusti

Ett Öppet hus på hela Olympiahallen (oh) den 27/8 mellan 11.00-14.00, med många olika aktiviteter och tävlingar för att ha roligt! Prova på både tennis och badminton tillsammans med tennis- och badmintonklubbarnas duktiga tränare. Nytt för i år är pingisbord att hyra - kom och prova på. Besök Tengo Sport, vår nya kompletta racketshop med intressanta erbjudande. Träffa intressanta partners till oh! inom friskvård och hälsa i vår cafeteria. Upptäck andra delar av oh, med t ex vår cafeteria med ny lounge och vårt gym - ett av Helsingborgs billigaste gym.

Vid intresseanmälan av racket-abonnemang på plats, erbjuder vi er 10% rabatt (vid medlemskap i klubbarna)!

Varmt välkomna!

Prova på tennis

Välkomna till Helsingborgs Tennisklubb för "prova på tennis", både minitennis och vanlig tennis – Klubben för hela familjen. Hos oss får ni välja om ni vill vara med i tävlingsgrupper eller träningsgrupper.

HTK har under de senaste åren lagt större vikt kring barn och ungdomsidrott än tidigare och blivit mer lyhörda för vad barn och ungdomar egentligen vill.

Träffa våra duktiga tränare!

Prova på badminton

Välkomna till Helsingborgs Badmintonklubb för "prova på badminton"- en klubb för breddidrott och stort fokus på värdegrund och socialt engagemang!

Passa på att prova världens snabbaste och roligaste racketsport. Helsingborgs Badmintonklubb har tränare och spelare på plats.

Se hur fort du kan svinga ditt racket med en hastighetsradar!

Vågar Du?

Prova på pingis, nytt för i år

Nytt för i år är Pingis! Vi kommer under fredagar från 15.00 till söndag kväll erbjuda möjligheten att boka speltid, antingen genom ett abonnemang eller strötid - 4 bortennisbord uppställda i badmintonskepp.

Kom och prova på!

Ny racketshop, Tengo Sport

Olympiahallen har till denna säsong öppnat en ny racket-shop, som drivs av Tengo Sport.

Tengo har över 15 års erfarenhet att driva racketshop, med ledord som hög servicegrad, tillgänglighet och kompetens. Under Öppet Hus kommer det att finnas fina erbjudanden och rabatter, bl a med startpaket för juniorer och 50% på strängning!

Besök vårt Gym

oh! GYM –  besök vårt kompletta gym, utrustat med allt du behöver för din träning, levererat av Nordic Gym.

Vi är ett av Helsingborgs billigaste gym, med 1.200 kr/år eller 800 kr/halvår eller 200 kr/månad.

Besök vår nya lounge

En plats för chill och möten före och efter er idrott eller friskvård, eller medan era vänner och familj svettas eller "rehabar". Koppla upp er med appar eller streama via vår storbildsskärm.

Möt vår personal

Välkommen att träffa Olympiahallens personal. Gör ett besök i hallen med vårt gym, lounge, konferens eller andra utrymmen - vi visar gärna er runt.

 Välkomna!

Intressanta möten med Friskvård för idrott

Träffa Shanti Yoga Center

Vill du börja med yoga och vill veta mer om vad det finns för olika typer av yoga och vad som skulle passa dig?

Passa på att få all information och träffa våra trevliga yogainstruktörer i samband med öppet hus på OH! den 27 augusti. Vi på Shanti Yoga Center finns på plats kl 9.30 - 12.00. Varmt välkomna!

Mer information om höstens schema, kurser och priser får du på www.shantiyogacenter.se

Varmt välkomna!

Träffa Kroppsterapeut, Karin Wallin

Kraniosakral behandling, kan vara effektiv vid migrän, wiplash, utbrändhet eller andra diverse smärtor.
Rytmisk rörelseträning med reflexintegrering, en användbar metod vid problem bland annat med motorik, dyslexi, adhd, roterat bäcken (=olika långa ben) och nackproblem.
Professionell coaching, här får du hjälp med att hitta dina egna inre svar på dina frågor om olika livsval som du önskar och har framför dig.
Mindfulness, en välkänd metod där du i grupp får en större förståelse för stressens negativa inverkan och hjälp med övningar som leder dig till en djupavslappning, ett inre lugn och större harmoni.

Lämna ett svar