Dubbelcupen, HTK arrangerar dubbeltennis för unga med sociala aktiviteter, förra året med 42 deltagande klubbar

Vad är Dubbelcupen?

Dubbelcupen är en unik tävling där fokus ligger helt och hållet på dubbelspel och sociala kringaktiviteter. Alla klasser spelas i poolspel. Samtidigt med matcherna pågår ett stort antal andra aktiviteter i hallen. I utbudet finns bland annat föreläsningar med kända tennisspelare, pristävlingar, övernattning och mycket annat.

Vi spelar 10-, 12- och 14-årsklasser i både dubbel och mixed. I 2016 års upplaga deltog knappt 200 spelare med representation från 42 klubbar. 269 matcher spelades på två dagar. Responsen på Dubbelcupen har varit fantastisk och vi känner oss därför inspirerade att fortsätta utvecklingen av Dubbelcupen för om möjligt göra tävlingen ännu bättre.

Dubbelcupen 2017 kommer att spelas 23-24 september i Olympiahallen i Helsingborg.

Klicka här för mer information!

Lämna ett svar