oh! Friskvårds- aktivitetspaket, nytt med både racket- och friskvårdsaktiviteter och rabatter

Friskvårds-paket för företag

Olympiahallen erbjuder dig som privatperson eller organisation ett digitalt Friskvårdspaket med möjlighet till racket- och friskvårdsaktiviteter som tennis, badminton, padel, golf, pingis och gym. Det enda du behöver är ett Spelkonto i vårt bokningssystem! Läs mer nedan eller hör med receptionen!

Låt Olympiahallen bli en del av ditt företags friskvårdsarbete. Skapa gemensamma eller individuella friskvårds- /spelkonton.

Olympiahallen är en partner till Benify. Är ditt företag anslutet till Benify gäller följande. Olympiahallens tjänster finns tillgängliga i Benifys förmånsportal, med bokning av löstider för racketspel och abonnemang på vårt gym. Olympiahallen följer Benifys riktlinjer, innebärande att pengarna finns tillgängliga på spelkonto under 12 månader från orderdatum. Välj mellan padel, tennis, badminton, pingis, golf och gym för abonnemang eller löstider.

Rutinen är enkel, du som Benify-kund lägger en order i Benifys system, där du väljer ett värdekort med önskat belopp för spel. Benify skickar då automatiskt en e-post med din order och belopp. Du registrerar dig sedan som användare för ett spel- friskvårdskonto i vårt bokningssystem enligt länken nedan. Pengar förs därefter in på ditt spel- friskvårdskonto i vårt bokningssystem. Du är sedan klar för bokning av spel i hallen. Vid tecknande av ett gym-abonnemang dras beloppet från ditt spelkonto, vilket görs på plats i vår reception (tillkommer en kostnad för TAGG).

Ikea, CapGemini, Tetra Pak, Telia är några exempel på kunder till Benify, som möjliggör och förenklar hela friskvårdserbjudandet för deras 10.000 anställda. Är ditt företag partner med i Benify?

Friskvårds- och aktivitetskonto, med rabatter

Du sätter in ett valfritt belopp i förskott på ditt aktivitets- spelkonto i vårt bokningssystem. Vid en insättning av 1.000 kr eller 2.000 kr kommer dessutom ditt digitala aktivitets- spelkonto automatiskt att fyllas på med ytterligare 100 respektive 200 kr. Insättning kan du göra via ditt konto, då du är inloggad.

Pengarna kan ej återbetalas kontant, utan är bundna till aktiviteter & spel i Olympiahallen.

Vid bokning av löstider med racketsporterna dras belopp automatiskt från aktivitetskontot. För Gym och Yoga dras belopp av i receptionen i samband med tecknande av gym-abonnemang respektive yoga-program. Träning i gym sker i Olympiahallens eget gym. Utövning av Yoga sker genom vår hyresgäst Shanti Yoga Center och deras egna program.

Friskvård med abonnemang

Friskvårdspaket kan även användas vid tecknande av abonnemang med tennis och badminton, men då tillämpas faktureringsmodellen istället för aktivitets- spelkonto. För förfrågan om tillgängliga abonnemangstider, vänligen kontakta bokningsavsvarig på e-postadressen info följt av @olympiahallen.se.

Friskvårdskvitto

Vid begäran av friskvårdskvitto avseende racket-abonnemang, löstider och andra aktiviteter i Olympiahallen erhålls detta genom att i receptionen fylla i ett formulär för Friskvårdskvitto – se nedan. Kvittona kommer sedan att finnas i receptionen för hämtning.

Vid de fall en spelare inte står för abonnemangskontraktet kan kvitton (max 4 st vid dubbel) skrivas ut, mot uppvisande av en vidimering från kontraktsägare om att spelare är aktivt spelande för aktuellt abonnemang. Vid flera friskvårdskvitton per abonnemang, delas abonnemangsbeloppet med lika många delar.

För mer information

Hör med vår reception under menyn OM OSS eller om lediga speltider se BOKA BANA NU.

Lämna ett svar