oh! Friskvårds- aktivitetspaket, nytt med både racket- och friskvårdsaktiviteter och rabatter

Olympiahallen erbjuder dig som privatperson eller organisation ett digitalt Friskvårdspaket med möjlighet till racket- och friskvårdsaktiviteter som tennis, badminton, pingis, gym och yoga.

Under våren blir det möjligt även med padel och golf som friskvård. Golf är nytt som friskvård sedan januari 2019.

Friskvårdsportal med Benify

Är ditt företag anslutet till Benify gäller följande. Olympiahallens tjänster finns tillgängliga i Benifys förmånsportal, med bokning av löstider för racketspel och abonnemang på vårt gym.

Rutinen är enkel, du som Benify-kund lägger en order med belopp på våra tjänster i Benifys system. Du registrerar dig som användare med ett spel- friskvårdskonto i vårt bokningssystem enligt länken nedan. Du tar kontakt med Sören eller Tobbe (se kontakta oss) och uppvisar din order. Pengar förs sedan in på ditt spel- friskvårdskonto hos oss. Du är sedan klar för bokning av spel i hallen. Med gym så fås en TAGG på plats efter att gym-avtal skrivits på.

Helsingborg Stad är ett exempel på kund till Benify, som möjliggör och förenklar hela friskvårdserbjudandet för deras 10.000 anställda. Är ditt företag partner med i Benify?

Klicka här för att registrera ett spel- friskvårdskonto!

Friskvårds- och aktivitetskonto, med rabatter

Du sätter in ett valfritt belopp i förskott på ditt aktivitets- spelkonto i vårt bokningssystem. Vid en insättning av 1.000 kr eller 2.000 kr kommer dessutom ditt digitala aktivitets- spelkonto automatiskt att fyllas på med ytterligare 100 respektive 200 kr. Insättning kan du göra via ditt konto, då du är inloggad.

Pengarna kan ej återbetalas kontant, utan är bundna till aktiviteter & spel i Olympiahallen.

Vid bokning av löstider med racketsporterna dras belopp automatiskt från aktivitetskontot. För Gym och Yoga dras belopp av i receptionen i samband med tecknande av gym-abonnemang respektive yoga-program. Träning i gym sker i Olympiahallens eget gym. Utövning av Yoga sker genom vår hyresgäst Shanti Yoga Center och deras egna program.

Friskvård med abonnemang

Friskvårdspaket kan även användas vid tecknande av abonnemang med tennis och badminton, men då tillämpas faktureringsmodellen istället för aktivitets- spelkonto. För förfrågan om tillgängliga abonnemangstider, vänligen kontakta bokningsavsvarig på e-postadressen info följt av @olympiahallen.se.

Friskvårdskvitto

Vid begäran av friskvårdskvitto avseende racket-abonnemang, löstider och andra aktiviteter i Olympiahallen erhålls detta genom att i receptionen fylla i ett formulär för Friskvårdskvitto – se nedan. Kvittona kommer sedan att finnas i receptionen för hämtning.

Vid de fall en spelare inte står för abonnemangskontraktet kan kvitton (max 4 st vid dubbel) skrivas ut, mot uppvisande av en vidimering från kontraktsägare om att spelare är aktivt spelande för aktuellt abonnemang. Vid flera friskvårdskvitton per abonnemang, delas abonnemangsbeloppet med lika många delar. 

Klicka här för att komma till Friskvårdsformulär!

För mer information

Hör med vår reception under menyn OM OSS eller om lediga speltider se BOKA BANA NU.

Lämna ett svar