oh! Friskvårds- aktivitetspaket, nytt med både racket- och friskvårdsaktiviteter och rabatter

Friskvård på OH!

Olympiahallen erbjuder dig som privatperson eller företag ett digitalt Friskvårdspaket med möjlighet till racket- och friskvårdsaktiviteter som tennis, badminton, padel, golf, pingis och gym. 

Som privatperson, se nedan för mer information eller hör med receptionen! Önskar du veta mer om friskvårdspaket till ditt företag, hör med hallchefen.

Är ditt företag anslutet till Benify eller Epassi, så erbjuder vi det också.

Friskvård privatpersoner- med spelkonto, och rabatter

Det enda du behöver är ett spelkonto i vårt bokningssystem.

Du sätter in ett valfritt belopp i förskott på ditt spelkonto i vårt bokningssystem. Vid en insättning av 1.000 kr eller 2.000 kr kommer dessutom ditt digitala aktivitets- spelkonto automatiskt att fyllas på med ytterligare 100 respektive 200 kr. Insättning kan du göra via ditt konto, då du är inloggad.

Pengarna kan ej återbetalas kontant, utan är bundna till spelkontot i Olympiahallens bokningssystem.

Vid bokning av löstider med racketsporterna och golf dras belopp automatiskt från spelkontot. För Gym dras belopp av i receptionen i samband med tecknande av gym-abonnemang respektive yoga-program. Träning i gym sker i Olympiahallens eget gym. Utövning av Yoga sker genom vår hyresgäst Shanti Yoga Center och deras egna program.

Friskvård med abonnemang

Friskvårdspaket kan även användas vid tecknande av abonnemang med tennis och badminton, men då tillämpas faktureringsmodellen istället för aktivitets- spelkonto. För förfrågan om tillgängliga abonnemangstider, vänligen kontakta bokningsavsvarig på e-postadressen info följt av @olympiahallen.se.

För mer information

Hör med vår reception under menyn OM OSS eller om lediga speltider se BOKA BANA NU.

Lämna ett svar