Vi välkomnar Fenix Kampsportsförening som ny hyresgäst och partner till Olympiahallen!

Med Fenix Kampsport som ny partner och hyresgäst på Olympiahallen ser vi många möjligheter till ökad puls i hallen och ett ökat erbjudande till våra gäster.  Vi ser spännande samarbetsområden mellan racketsporterna och våra hyresgäster inom friskvård, gällande tex komptens- och erfarenhetsutbyten samt olika arrangemang och events i hallen. De olika verksamhetsområdena finns under ett och samma tak, vilket ger er gäster möjlighet till att utöva, utvecklas och inspireras inom olika idrottgenres och mellan idrott och friskvård för bättre motion och hälsa!


Några ord från Mike Wall, Initiativtagare till Fenix Budo & Kampsportsförening

Först och främst tror jag att nyckelfaktorerna är ÖPPENHET och ANSVARSTAGANDE.

Att vi och alla andra som kommer till Olympiahallens smörgåsbord av aktiviteter har en ÖPPENHET att vilja testa nya träningsformer. Men lika viktigt är att vi som skall hjälpa till med detta visar ett stort ANSVARSTAGANDE gentemot alla deltagares personliga önskemål.

Vi från Fenix har en gedigen erfarenhet av att samarbeta både med yngre och äldre då det gäller fysisk träning och att sprida idrottsglädje.

Vår ambition är att tillsammans med övriga aktörer dela med oss av våra erfarenheter och våra kunskaper på ett proffesionellt men personligt sätt.

Att bygga upp balans, styrka, koordination är några av de saker vi är dokumenterat skickliga på. Träna med bollar, kettlebells mm på ett funktionellt och kroppsnära sätt är olika sätt att nå framgång.

Låt oss tillsammans utveckla Olympiahallen till en naturlig mötesplats över generationsgränserna oberoende av etnisk, social bakgrund, kön eller religion.

Vi på Fenix är stolta över att kunna vara med på denna resan som vi är övertygade om kommer att innebära mycket för oss alla!!”

Klicka här för Fenix hemsida!

Lämna ett svar