Vad händer på Olympiahallen under maj-juli?

Vi vill först tacka er för denna säsong!

Vi tackar er alla racketspelare, utövare av kampsport och friskvård samt besökare till Olympiahallen. Det är tack vare er vi haft en fantastisk säsong, med en härlig puls i hallen!

Vi välkomnar er till fortsatta besök i hallen! Vi håller öppet ända till midsommar, nu med fler lediga tider att spela på kvällar som helger. Välkomna också till Antikmässan den 25-29 juli på Olympiahallen, nu med en ny arrangör (som också kör Sveriges största Antikmässa i Älvsjö).

Läs nedan för mer information om lediga tider och de utvecklings- och samverkans-områden hallen utvecklas med.

Med det vill vi med hela oh´s personal önska er en riktigt varm och vilsam sommar!

Olympiahallens personal


Lediga tider för racketspel – under maj och juni

HTK tennis flyttar ut under maj till Pålsjö tennis, vilket innebär att många lediga tider frigörs på framförallt kvällar och helger. Välkomna till spel utan blåst och regn. Hallen är öppen med vanliga öppettider under hela maj och halva tider till midsommar. Vi stänger den 21/6och öppnar den 15/8, med undantag för Antikmässan mellan 25-29/7 (dock ej för spel).


oh! Lyftet – vad är på gång i hallen?

I vår strävan till att utveckla hallen och investera i ett fortlöpande underhåll av hallen pågår ett initiativ som vi kallar oh! LYFTET. Ett av projekten handlar om ljuddämpning och syftar till att få en ökad komfort och ljudnivå i hela hallen. Ett annat projekt handlar om nytt ljus på våra racketbanor, vilka kommer ersätta befintliga armaturer som har gjort sitt. Ett tredje projekt syftar till att öka komfort och värme i vår cafeteria. Ett fjärde initiativ är att erbjuda er besökare ett mer hälsoinriktat sortiment i cafeterian, ett arbete som kommer att göras i samverkan med racketklubbarna och våra hyresgäster inom kampsport och friskvård samt er besökare!


oh! i samverkan och nya hyresgäster

Under säsongen 2017/2018 har vi ökat pulsen i hallen genom bl.a. nya hyresgäster och ökad samverkan mellan racketspel och friskvård. Tengo Sport, en ny och uppskattad fullsortiments racketshop med strängservice. Fenix Kampsportsklubb (med 2 egna salar), en ny och härlig frisk fläkt till hallen. Dessutom har vårt fina gym fått många fler besökare under säsongen.

Lämna ett svar