Vi söker engagerade padel-spelare för etablering av en padel-förening på Olympiahallen!


Under våren kommer Olympiahallen att etablera 2 st padel-banor!
 
Vi söker därför er som brinner för padel-sporten och som vill starta ”oh! Padel förening”, en idrottsförening i Olympiahallen för att skapa något helt nytt och unikt inom padelsporten. 
 
Olympiahallen har sedan starten en historia och ambition att förvalta och utveckla racketsport med fokus på ungdomar  i Helsingborg – något vi redan gör och är duktiga på inom tennis och badminton. Självklart ska klubben även jobba med äldre och seniorer – vi vill ha en padel för alla!
 
Det vi ser framför oss och välkomnar är att det etableras en idrottsförening med ideelt arbetande klubbchef som tillsammans med en styrelsen och  andra engagerade människor i klubben driver och utvecklar en padel-förening. 

Vi erbjuder en härlig plats med många idrotter som golf, kampsport, pingis, yoga och friskvård! Dessutom har vi en cafeteria, lounge, konferensrum, hyreslokal och stora omklädningsrum med bastu. Nära till kommunikation och idrottsoasen, en plats för många utomhusaktiviteter. Hur många padel-anläggningar kan erbjuda allt detta?

Är ni de vi söker?
 
Varmt välkomna att kontakta Sören Hägvall, hallchef på Olympiahallen, för dialog. Mailadress soren följt av @olympiahallen.se eller telefon  0709-111 464!
 

Klicka här för intresseanmälan!

Lämna ett svar