oh! Padel-klubb håller på att etableras i Olympiahallen – något vi verkligen ser fram emot

Vi ser också över padel-priserna hela tiden, vår målsättning är att vara billigast i stan, så följ oss här för fler spännande nyheter!

Oh! Padel-klubb är ett mycket kompetent och engagerat gäng som tänker ”utanför boxen”. Deras ledord är ROLIGARE & BÄTTRE PADEL – ”inspired by Fegge”. Fegge, ska ni veta, är en profil i Padel-världen, som bla introducerat och utvecklat padeln både i Sverige och internationellt. Att lyssna och höra honom prata padel, inspirerar och gör att man vill börja spela på en gång! Han har dessutom vunnit SM i padel.

Idag kör de en grundutbildning där målgruppen är nybörjare, D klass. Med pedagogik och övningar för barn, ungdomar och Active Family. Under hösten kommer det hända mycket mer roligt med event, luncher och många nätverksträffar utöver det vanliga.

Följ oss och klubben för att följa deras ROLIGA resa!

Lämna ett svar