oh’s Golfvärdar, som hjälper er att komma igång med golfsimulatorn i vår golfstudio

oh’s golfvärdar

Vi startar nu med våra oh! Golfvärdar. Från september finns det möjlighet till hjälp med att komma igång med Trackman golfsimulator, för övning på rangen eller spel på fina 18-hål på banor mm (obs! våra golfvärdar är inga golftränare, för goltränare vänligen kontakta din golfklubb). Detta är en service som isåfall ingår i det ordinarie priset. Vi kan dock inte alltid garantera att de finns på plats och är tillgängliga för bokning! Vi vill också trycka på att, det i direkt anslutning till din bokning med simulatorn, även ingår ytterligare 30 minuters puttning i vår Golf lounge (i mån av plats).

Önskar ni stöd av golfvärd kontakta vår reception, så kan de vidarebefodra er önskan till golfvärdarna. 

Lämna ett svar