Tee Party på C More besöker och gör reportage om Olympiahallen – för att prova vårt utbud gällande idrott och friskvård, utifrån begreppet MULTISKILLS och vinterträning i golf!

Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för de som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf – och mycket mer…

I det här magasinet besöker programledaren Johan Sköld bla Olympiahallen för att testa och se vad hallen har att erbjuda gällande framförallt ”Multiskills” och vinterträning för din golf, med möjlighet till ett brett och varierat utbud inom olika idrotter & friskvård – en plats i tiden!

En plats med bla golfstudios (Trackman), där du under framförallt vinterhalvåret kan underhålla din sving och puttning, med en varierande träning i vårt gym, spela tennis, badminton, padel, eller köra yoga och kampsport. Här finner ni också våra fiskvårdspartners som tex massörer, chiropraktor, fysioterapeut och Personlig Tränare (PT) inom medicin som kan skapa individuella och riktade träningsprogram för just dig!

Magasinet sänds också på C More med start tisdagen den 8/10 kl 20.00!!

Klicka här för att se och lyssna på vad Johan tycker om Olympiahallen!

Lämna ett svar