oh! Nyhetsbrev 21 nov 2019 – dags att utnyttja ditt friskvårdsbidrag?

Om oh’s Friskvårdspaket och möjligheter för privatpersoner och företag!

Dags att utnyttja ditt friskvårdsbidrag innan årets slut eller skriva ut ett kvitto för årets redan spelade timmar i Olympiahallen?

Friskvård i Olympiahallen har haft en fanstastisk utveckling under flera år, tack vare er spelare och partners! Vi är en plats för både motion och hälsa, med många idrotter och friskvård på ett och samma ställe! Vi vänder oss till både privatpersoner och företag!

Ändå roligare och mer bekräftande blir det när en stor forskarrapport bekräftar att vår Rackethall erbjuder den överlägset bästa motionsformen för ett längre liv. Rapporten visar på att tennis eller badminton kan förlänga livet med 6-10 år”. Ja – ni läste rätt, se länk till artikeln nedan!!! 

Klicka på länken nedan för hela nyhetsbrevet om Friskvårdspaket på oh!

Lämna ett svar