Fenix Kampsport och Fungera Mera – välkomnar dig som har någon form av funktionsnedsättning till Sunny Sunday den 8 december

Den 8 december välkomnar Fenix Kampsport och Fungera Mera dig som har någon form av funktionsnedsättning till en söndag med Fenix Kampsport. Under två timmar får du chansen att prova på sporten tillsammans med kunniga ledare och andra deltagare. Det blir en chans att prova på en rolig allsidig träning med fokus på kondition, styrka och balans, där du får väcka nya muskler och vara med i en större gemenskap. Träningen är anpassningsbar efter dig och är därmed något som kan utövas av alla, stående som sittande.
 
För den som tycker det är roligt finns det möjlighet att direkt på plats få mer information om hur en kan fortsätta inom klubben.
 
Vem: Alla är välkomna!
När: 8 december 2019 mellan kl. 13-15
Var: Olympiahallen, Filbornavägen 11
Kostnad: Ingen
Tillgänglighet: Hiss finns, stor toalett finns
Arrangörer: Fungera Mera, Fenix Kampsport

Lämna ett svar