Olympiahallen håller tillsvidare öppet – denna information efter regeringens nya restriktioner från den 18 december

VIKTIG INFORMATION OM COVID-19 och Olympiahallen, 18 december 2020

En restriktion som direkt påverkar Olympiahallen är 

” Folkhälsomyndigheten sänker maxantalet i ett sällskap på restaurang från åtta till fyra personer. Detta gäller från och med den 24 december.” 

På frågan om stängda idrottshallar, tolkar vi det tillsvidare som att Olympiahallen inte drabbas, då vi inte är en kommunal hall, utan en stiftelse. Vad gäller vårt gym, så ber vi att få återkomma.

Vi återkommer med ny information, så fort det bringas klarhet i de nya restriktionerna!


Klicka här för mer information från Regeringen – nedan finner ni ett utdrag från regeringen som delvis rör Olympiahallen!

Ytterligare nationella restriktioner för att hejda smittspridning

Publicerad

Regeringen ser med oro på den höga smittspridningen av covid-19. Vid en pressträff under fredagen lämnades därför besked om ytterligare nationella restriktioner.

– Situationen fortsätter vara mycket allvarlig. Smittspridningen är hög och läget i vården är väldigt ansträngt. Personal inom sjukvården och äldreomsorgen jobbar dygnet runt. Jag hoppas och tror att alla i Sverige förstår allvaret och att julen kommer att behöva firas på ett annat sätt än vanligt. Vi behöver tillsammans hålla ut lite till, säger statsminister Stefan Löfven.

Regeringen presenterade vid pressträffen följande skärpta åtgärder:

• Folkhälsomyndigheten sänker maxantalet i ett sällskap på restaurang från åtta till fyra personer. Detta gäller från och med den 24 december.

• Folkhälsomyndigheten ger besked om att köpcentrum, butiker och gym snarast behöver sätta ett maxantal för hur många som får vistas där på en och samma gång. Trängsel får inte förekomma.

Lämna ett svar