Enkät till dig som senior om idrott och mycket mer på Olympiahallen – under dagtid!

Enkät till dig som senior om idrott och mycket mer på Olympiahallen - under dagtid!

Hej,

Intresset för seniorverksamheten på Olympiahallen växer och frodas. Vi får kontinuerligt förfrågningar och förslag på att göra mer, då platsen är en uppskattad mötesplats för idrott, friskvård och socialt umgänge.

Vi uppskattar verkligen dessa initiativ. Vi ställer därför ut denna enkät till er seniorer för att lyssna till era intressen och önskemål. Det ger oss vägledning till hur vi under dagtid kan utveckla och tillgodose era önskemål – med ambitionen till att ni ska må bra och trivas i Olympiahallen.

Enkäten tar ca 2 minuter att fylla i. Tillgänglig tom 31 maj 2022.

Ni som inte är seniorer, välkomnas sprida denna enkät till de som är det.

Ett stort tack på förhand!

Olympiahallen

PS! Med senior här menar vi er pensionärer (+55)!

Lämna ett svar