Olympiahallen söker hyresgäster inom friskvård.

Olympiahallen, vårt racket och friskvårdscentra, söker hyresgäster inom friskvård.

Vi har precis färdigställt en större ombyggnad av Olympiahallen – en ombyggnad som gör att vi lever upp till vår ambition med att vara ”en hall i tiden med bibehållen själ”.
 
Vi frigör samtidigt 2-3 lokaler för uthyrning till företag med Friskvårdsinrikning, ett led i att ytterligare förstärka vår friskvårdinriktning. Idag har vi yoga, flera certifierade och professionella massörer och kiropraktik. Vi ser med fördel att kommande hyresgäster har verksamheter inom fysioterapeut, naprapat, kiropraktik, fotvård och liknande.

Mer information och bilder om hallen och faciliteter

Olympiahallen är centralt belägen nära kommunikation och goda parkeringsmöjligheter. Vi har ca 5.000 besökare per vecka. Inom Olympiahallen har vi 6 idrottsföreningar (tennis, badminton, pickleball, kampsport),  stora omklädningsrum med bastu, personalrum, gym, shop, konferenssal, lounge och cafeteria. Under dagtid har vi även 6 skolor (högstadie och gymnasium) som bedriver sina idrottsverksamheter i hallen.