OH! Nyhetsbrev den 2 dec med julhälsning

OH! Nyhetsbrev den 2 december 2022

Hej,

Vi önskar er alla en riktigt God Jul!

Vi vill samtidigt passa på att tacka er för en härlig och händelserik höst. Under hösten har vi bl a genomfört ”hallens största ansiktslyft på 40 år”, något HD skriver om i en artikel. En ombyggnad som av er besökare tagits emot med överväldigande positiva kommentarer. ”Det känns som att komma till en ny hall” eller ”vad fint det blivit”, är exempel på vad besökare säger.

Läs mer om vårt nya och spännande samarbete med Sambandh eller hitta lediga tider för tennis och badminton i mellandagarna. Se också våra fortsatta attraktiva priser i padel, Indoor Golf och gym samt 50% julrea i shoppen.

Har du friskvårdspengar kvar att utnyttja, så kan Olympiahallen vara platsen för att använda dessa. Önskar du ge bort ett en julklapp i form av ett presentkort för spel i hallen eller köp i vår nya uppfräschade racketshop, så välkomnas det också. 

GOD JUL!

Önskar Olympiahallen med personal