OH Nyhetsbrev – vi söker volontärer till aktiviteter för seniorer

VÅR SENIORVERKSAMHET FRODAS - VI SÖKER volontärer

Välkomna att läsa OH’s nyhetsbrev, denna gång riktat till seniorer och er som vill sprida denna information till de som kan vara intresserade (klicka på bilden nedan för hela nyhetsbrevet). Tack på förhand!
 
Vi ökar antalet aktiviteter för våra seniorer i Olympiahallen. Vi söker därför volontärer för att göra Olympiahallen till en ännu bättre mötesplats, för motion, men också för bättre hälsa och gemenskap. Tillsammans skapar vi en ”hall i tiden med bibehållen själ”.
 
Vi vill samtidigt passa på att slå ett slag för våra låga senior-priser på  racketspel , 115 kr/timme  med Drop In under dagtid – alltså samma priser för alla racketsporter. Se även våra redan låga priser på gym.
 
Under hösten kommer vi återkomma med löpande information och inbjudningar till aktiviteter inom flera olika idrotter och friskvård. Nedan ges några erbjudande och några exempel på aktiviteter som vi önskar hjälp med och som ni själv kan delta i.
 
Varmt välkomna att komma och idrotta hos oss och skapa en ny social arena!
Varm välkomna!