28 juli, 2020

Banbokning – kampanjer och rabatter

Spelkonto som digitalt friskvårdskonto, med rabatter

Använd ditt spelkonto som ett Friskvårdskonto. Du har ett konto för flera idrotter och aktiviteter under samma tak. Det gäller både privatpersoner och organisationer. Vi har även samarbetsavtal med SWIFTR och Benify/Epassi (en friskvårdsportal med kunder som t ex Capgemini, Ikea IT och ICA och då deras anställda).
Du sättet en valfritt belopp i förskott på ditt aktivitets- spelkonto, enligt texten nedan.

Rabatter och kampanjer vid banbokning

Bonusrabbatter 10%, digitalt aktivitets-spelkonto

Vi premierar de som använder spelkonto och bokar sina egna tider. Sätter du in pengar i förskott på ditt konto, erhåller du 10% rabattbonus. Vid en insättning på valfritt belopp, med minst 1.000 kr eller 2.000 kr kommer ditt aktivitets- spelkonto automatiskt att fyllas på med ytterligare 100 respektive 200 kr. Insättning kan du göra via ditt konto, då du är inloggad. Sedan är det bara att börja boka löstider, pengar dras automatiskt från ditt spelkonto.

oh! Multi-rabatt - för föreningars medlemmar i hallen

Betalt medlemskap i de föreningar som har verksamhet på oh – erhåller medlemsrabatter på alla  idrotter som kan bokas i vårt bokningssystem. Vänligen kontakta receptionen på plats, så ”taggar” de dig för multirabatten (kräver betalt medlemskap hos respektive förening). 

Principen för medlemsrabatten

Medlemsrabatten utgår från ordinarie pris, aldrig rabatt på annan rabatt (t ex kampanjer, Benify- eller familjerabatter, rabatten är alltid personlig.