23 januari, 2019

Boka en personlig träning med den tidigare förbundskaptenen Lars-Anders Wahlgren

oh! och HTK inleder ett samarbete med Lars-Anders Wahlgren med 32 års erfarenhet från tennisens värld, med bl a 4 års erfarenhet som Förbundskapten i tennis, certifierad ATP/WTA coach och många år som professionell spelare på touren.

Som tidigare professionell tennisspelare och tenniscoach på ATP/WTA touren har jag lång och gedigen erfarenhet inom tennis. Tennis är min passion och jag brinner för att dela med mig av min långa erfarenhet inom proffstennis. Jag gör en personlig tennisanalys för att ge dig tips och råd om hur du kan förbättra din teknik och bli en vassare tennisspelare på banan.” 

Välkommen att kontakta mig! 

Hälsning Lars-Anders

e-post: wahlgrenlars@hotmail.com

mobil: 070-880 13 37