8 november, 2023

Golf Pro Marcus Nilsson Mölle GK

Boka tid med Golf Pro'n
Marcus Nilsson

Utveckla din golf på oh! med vår samarbetstränare Marcus Nilsson! Marcus, som under säsong är verksam på Mölle Golfklubb, har jobbat som golftränare i 6 år och är utbildad PGA Professional instruktör. Genom tydlig kommunikation och pedagogiska verktyg hämtade från tiden som idrottslärare inom grundskolan hjälper Marcus dig förstå vad i din sving som påverkar bollflykten och vad som behöver utvecklas för att bollen ska gå dit du vill. Vill du även förbättra din fysiska status och rörlighet kan Marcus hjälpa dig med det i oh!s gym. Boka in din lektion direkt med Marcus redan idag och ge dig själv chansen att komma väl förberedd till säsongen 2024.
 

Kontakt:

marcus@mollegk.se 

Gruppträning

Gruppträning på Indoor Golf i Olympiahallen med Marcus
 
Äntligen är det dags att köra i gång vinterns kurser i Olympiahallen. Under 7 tillfällen kommer vi träna på nästan alla moment inom golfen. Detta är möjligt då Olympiahallen utöver sina två Trackmansimulatorer även har en putt- & chipgreen att träna på. Kursens huvudsakliga fokus kommer bestå av att förbättra din bollträff för att slå längre med bättre precision samt utveckla din tekning i närspel och puttning.
 
Kurserna startar v.6 och håller på varje vecka utan uppehåll till v.12. Det finns två grupper att välja mellan: onsdagar 17–18 och fredagar 13–14.Grupperna består av max 6 personer så att varje deltagare får mer tid med tränaren och för att det ska bli mer kvalité i träningen.
 
Kostnaden för träningen är 1195kr/person och då ingår simulatorhyra i priset.
 
Anmälan görs till Marcus via mejl på marcus@mollegk.se. Skriv namn, kontaktuppgifter och vilken grupp du vill delta i. Sista dagen för anmälan är måndagen den 5 februari.

Prislista privatlektioner

1 person 50min 750kr
2 personer 50 min 525kr/person
 

Vinterpaket 1 – 3*50 min privatlektion

Passar dig som vill ha en träningstid med tränare en gång var 6-7 vecka
1 person 1800kr
2 personer 1300kr/person
 

Vinterpaket 2 – 5*50min privatlektion

Passar dig som vill ha en träningstid med tränare en gång var 4-5 vecka
1 person 3000kr
2 personer 2100kr/person
 

Vinterpaket 3 – 7*50min privatlektion

Passar dig som vill ha en träningstid med tränare en gång var 2-3 vecka
1 person 4200kr
2 personer 3000kr/person