Nyhet på oh! Padelbanor

Padel har kommit till oh! Vi förstärker helsingborgs största racketcenter med ytterligare en racketsport och 2 st padelbanor. Padeln är en av världens mest expansiva idrotter. Padelbanorna är  placerade på skepp 3 (tidigare badmintonbanorna 13-18), tillsammans med 2 st golfstudios och en större fri yta för uppvärmning mm. Badmintonverksamheten är oförändrad  och drivs vidare som tidigare, men då på banorna 1-12.

Priser för höstterminen 2019 avseende löstider och abonnemang finner ni under menyn PRISER.

Padel-verksamheten är under hösten i uppstart. Vi återkommer inom kort om olika typer av inspirerande spel, nätverkande och sociala aktiviteter för roliga möten. Vår målsättning är att göra det genom en ny padel-förening. Vi söker engagerade och duktiga padel-spelare som vill starta en ny padelförening för alla, med fokus på barn, ungdomar – läs mer längre ner på sidan!

oh! Padel för alla

Kvalitétsbanor från Padeltotal i Löddeköpinge!

Intresset för den nya trendsporten Padel växer lavinartat. Sporten är rejält stor i Sydeuropa och Latinamerika med över 30 miljoner spelare och sprids just nu i snabb takt över världen. Padel liknar en blandning av tennis och squash. Det spelas i par på en bana som är 10×20 m. Runt padelbanan finns höga väggar som bollen kan studsas mot.

Du kan antingen  boka tid för padel med löstidsbokning, via vårt boxningssystem under menyn BANBOKNING, eller teckna säsongsabonnemang. Se knappen ovan.

Digitalt spelkonto, med rabattbonus!

Vi premierar de som använder digitalt spelkonto och bokar sina egna tider. Vid en insättning på valfritt belopp, med t ex 1.000 eller 2.000 kr kommer ditt aktivitets- spelkonto automatiskt att fyllas på med ytterligare 100 respektive 200 kr. Insättning kan du göra via ditt konto, då du är inloggad. Sedan är det bara att börja boka löstider, pengar dras automatiskt från ditt spelkonto.

Löstid eller abonnemang

Boka för spel!

Bokning av padelbanor för löstider sker i samma bokningssystem som tennis, badminton och golf. 

Löstidsbokning kan göras 10 dagar i förväg!

Du kan också abonnera på speltider under en säsong, med start i augusti eller januari.

Klicka här för intresseanmälan!

Klicka här för mer information  under Banbokning!

Välkomna till Olympiahallen för härligt spel och intressanta utmaningar.

Vi söker engagerade padel-spelare för etablering av en padel-förening på Olympiahallen!

Under våren kommer Olympiahallen att etablera 2 st padel-banor!

Vi söker därför er som brinner för padel-sporten och som vill starta ”oh! Padel förening”, en idrottsförening i Olympiahallen för att skapa något helt nytt och unikt inom padelsporten.

Varmt välkomna att kontakta mig för dialog. Mailadress soren följt av @olympiahallen.se eller telefon  0709-111 464!
 
Du kan också fylla i en intresseanmälan – om du känner att du på ett eller annat sätt kan tänka dig att engagera och hjälpa till i en padel-förening. 
 

Sören Hägvall

Hallchef

Gör skillnad med en förening!

Olympiahallen har sedan starten en historia och ambition att förvalta och utveckla racketsport med fokus på ungdomar  i Helsingborg – något vi redan gör och är duktiga på inom tennis och badminton. Självklart ska klubben även jobba med äldre och seniorer – vi vill ha en padel för alla!

Det vi ser framför oss och välkomnar är att det etableras en idrottsförening med ideellt arbetande ansvariga och andra engagerade människor i klubben driver och utvecklar en padel-förening.

Vi erbjuder en härlig plats med många idrotter som golf, kampsport, pingis, yoga och friskvård! Dessutom har vi en cafeteria, lounge, konferensrum, hyreslokal och stora omklädningsrum med bastu. Nära till kommunikation och idrottsoasen, en plats för många utomhusaktiviteter. Hur många padel-anläggningar kan erbjuda allt detta?