oh! Padel

Padel för alla, med glädje!

Välkomna att spela padel i Olympiahallen, Helsingborgs största racketcenter! Spela på våra kvalitetsbanor och umgås med dina kompisar och medarbetare i vår fina hall – före, under och efter din aktivitet.

Vårt fokus är din spelglädje. Alla är välkomna, nybörjare som erfarna, unga som äldre, tjejer och killar eller hela familjen. Välj mellan att boka och spela själv via ditt spelkonto eller anmäl dig för träning för nybörjare eller tävla (kommer inom kort).

Vill du kombinera ditt spel med event, arrangemang eller konferens, så ordnar vi det också, både för privatpersoner och företag. Beställ hemlagad mat och dryck i vår cafeteria eller kombinera ditt spel med andra aktiviteter och möten i hallen.

Träning

Träning för nybörjare och medelgoda spelare. Du lär dig spelet och dess grunder, med fokus på att ha roligt. Klicka på bilden nedan för att se priser och hur du anmäler dig. Välkomna!

Tävling

Vi letar just nu efter tjejer som vill tävla och ha roligt! Vi börjar med två grupper, för nybörjare och medelgoda spelare. Vi återkommer inom kort med mer information.

Event

I samband med din träning eller tävling kan vi anordna event, arrangemang och konferens. Vi anpassar upplägg efter önskemål. Läs mer under menyn Café-Shop-Event!

Se vad Johan från Cmore tycker om padel på oh!

Johan, känd från Cmore och sitt eget program Tee Party, gjorde ett reportage om OH. Han prövade då padel och flera andra idrotter.