oh! Padel

Padel kommer till oh! Vi förstärker helsingborgs största racketcenter med ytterligare en racketsport och 2 st padelbanor. Padeln är en av världens mest expansiva idrotter. Padelbanorna kommer att placeras på skepp 3 (badmintonbanorna 13-18), tillsammans med 2 st golfstudios. Badmintonverksamheten kommer vara oförändrad  och drivas vidare som tidigare, men då på banorna 1-12.

Bokning av padel kommer att ske i samma bokningssystem som tennis, badminton och golf, men med skillnad att man kan ”fylla på bokningen” med flera spelare.

Tidplan padel

Preliminärt datum är 1a maj 2019.

Introduktionskampanj under våren 2019

Vi kommer under våren ha en introduktionsrabatt, så håll koll på vår hemsida och sociala medier…


Digitalt spelkonto, med rabattbonus (som 10-klippkort)

Vi premierar de som använder digitalt spelkonto och bokar sina egna tider. Vid en insättning på valfritt belopp, med t ex 1.000 eller 2.000 kr kommer ditt aktivitets- spelkonto automatiskt att fyllas på med ytterligare 100 respektive 200 kr. Insättning kan du göra via ditt konto, då du är inloggad. Sedan är det bara att börja boka löstider, pengar dras automatiskt från ditt spelkonto.

Du kan också abonnera på speltider under en säsong, med start i augusti. Välkomna att kontakta hallchefen för mer information.

Klicka här för mer information  under Banbokning!


Vill ni starta en Padel-förening på oh?

Vi söker engagerade padel-spelare för etablering av en padel-förening på Olympiahallen!

Under våren kommer Olympiahallen att etablera 2 st padel-banor!

Vi söker därför er som brinner för padel-sporten och som vill starta ”oh! Padel förening”, en idrottsförening i Olympiahallen för att skapa något helt nytt och unikt inom padelsporten.

Olympiahallen har sedan starten en historia och ambition att förvalta och utveckla racketsport med fokus på ungdomar  i Helsingborg – något vi redan gör och är duktiga på inom tennis och badminton. Självklart ska klubben även jobba med äldre och seniorer – vi vill ha en padel för alla!

Det vi ser framför oss och välkomnar är att det etableras en idrottsförening med ideelt arbetande klubbchef som tillsammans med en styrelsen och  andra engagerade människor i klubben driver och utvecklar en padel-förening.

Vi erbjuder en härlig plats med många idrotter som golf, kampsport, pingis, yoga och friskvård! Dessutom har vi en cafeteria, lounge, konferensrum, hyreslokal och stora omklädningsrum med bastu. Nära till kommunikation och idrottsoasen, en plats för många utomhusaktiviteter. Hur många padel-anläggningar kan erbjuda allt detta?

Är ni de vi söker?
 
Varmt välkomna att kontakta Sören Hägvall, hallchef på Olympiahallen, för dialog. Mailadress soren följt av @olympiahallen.se eller telefon  0709-111 464!