oh! Badminton

Olympiahallen har 18 stycken badmintonbanor uppdelade i 3 Skepp ( 6 banor/ skepp). Under våren 2019 ersätts 6 badmintonbanor på skepp 3 med 2 st padelbanor och 2 st golfstudios. Badminton är en stor idrott runt om i världen, där främst Asien dominerar i världstoppen.

Klicka här för bokning!

I Olympiahallen spelar dagligen hundratals motionärer blandat med duktiga spelare från hemmaklubben
Helsingborgs Badmintonklubb.

Skolor, företag, föreningar och privarpersoner besöker varje vecka våra banor för att utöva denna fantastiska idrott. Ni välkomnas alla att boka bantider i hallen, med möjlighet till både löstider och abonnemang. Se under huvudmeny BANBOKNING.

Möjlighet till att hyra eller köpa racket och boll finns i vår reception.

Helsingborg Badmintonklubb (HBK), är tillsammans med Helsingborgs Tennisklubb (HTK), stiftare och grundare av Stiftelsen Olympiahallen. HBK bedriver en stor och bred tennisförening med flera certifierade tränare med många års erfarenheter. Det är hos HBK ni söker medlemskap, inte i Olympiahallen. Ett klubbmedlemskap ger er många fördelar inom klubbens egen verksamhet, men också rabatter för tennis-, badmninton- och pingisspel, både med löstidsbokning och abonnemang. Ni erhåller även rabatter i vårt gym och i Tengo Sport racketshop.

Frågor gällande Badmintonens klubbverksamhet gör ni till deras eget kansli.

Klicka här för mer information om Helsingborgs Badmintonklubb (HBK) på deras egen hemsida!