oh! Tennis

Olympiahallen har 7 stycken tennisbanor med underlaget Soft court Plexi påve. Banorna ersatte hallens filtbanor 2012. Soft court Plexi pave är ett långsammare underlag med en 5 mm stötupptagande gummimatta under de 4 lager färg.

Klicka här för bokning!

Skolor, företag, föreningar och privarpersoner besöker varje vecka våra banor för att utöva denna fantastiska idrott. Ni välkomnas alla att boka bantider i hallen, med möjlighet till både löstider och abonnemang. Se under huvudmeny BANBOKNING.

Möjlighet till att hyra eller köpa racket och boll finns i vår reception.

Helsingborg Tennisklubb (HTK), är tillsammans med Helsingborgs Badmintonklubb (HBK), stiftare och grundare av Stiftelsen Olympiahallen. HTK bedriver en stor och bred tennisförening med flera certifierade tränare med många års erfarenheter. Det är hos HTK ni söker medlemskap, inte i Olympiahallen. Ett klubbmedlemskap ger er många fördelar inom klubbens egen verksamhet, men också rabatter för tennis-, badmninton- och pingisspel, både med löstidsbokning och abonnemang. Ni erhåller även rabatter i vårt gym och i Tengo Sport racketshop.

Klicka här för mer information om Helsingborgs Tennisklubbs på deras egen hemsida!

Helsingborgs Tennisklubb

]