Välkomna till den Internationella tennisdagen med HTK på Olympiahallen den 5 mars, ett arrangemang i samarbete med Helsingborgs Tennisallians.

I samarbete med Helsingborgs Tennisallians så presenterar HTK Internationella Tennisdagen. Denna dag får alla Helsingborgare chansen att prova på tennis, prata med klubbens tränare och styrelse samt se lite matcher i klubbmatchen juniorer vs veteraner.

Programmet

10:00-12:00 prova på (drop in) för barn, ungdomar och seniorer
11:00-13:00 klubbmatchen juniorer vs veteraner
12:00-13:00 Street tennis (touch tennis) 12 år och äldre
13:00-14:00 prova på för barn, ungdom och seniorer

Öppet hus i Olympiahallen – samma dag!

Olympiahallen, Helsingborgs största rackethall med 7 tennisbanor och 18 badmintonbanor och inom snar framtid även padelbanor! Ett racketscenter, en mötesplats med puls och även verksamheter inom friskvård och mycket mer.

Vi välkomnar alla till ett öppet hus med ett program där ni ges möjlighet till att utöver tennisdagen besöka hela vår anläggning, pröva på badminton, träffa våra kunskapsparters som Yoga, Frids Foodchallange mfl. Varför inte titta in i vårt Gym, vår racketshop med 40-50% rea eller vår cafeteria.

Inom kort återkommer vi på oh med en inbjudan med ett komplett program!

Helsingborgs Tennisallians

Helsingborgs Tennis Allians vill med gemensammakrafter göra tennisen mer attraktiv och tillgängligför alla i Helsingborg. Genom ett ökat samarbete tennisklubbarna emellanvill Helsingborgs Tennis Allians utveckla och stärkatennisen i Helsingborg.

Internationella Tennisdagen den 5 mars är ett gemensamt arrangemang där tennisklubbarna samtidigt har öppet hus på klubbarnas olika hallar.

http://helsingborgstennisallians.se/

http://internationellatennisdagen.se/

Lämna ett svar