Välkomna till Öppet hus på Olympiahallen söndagen den 5 mars kl 10.00-14.00

Ett Öppet hus på hela Olympiahallen (oh), med många olika aktiviteter och tävlingar för att ha roligt! Prova på både tennis och badminton tillsammans med tennis- och badmintonklubbarnas duktiga tränare. Träffa intressanta partners till oh! inom friskvård och hälsa i vår cafeteria. Upptäck andra delar med t ex vårt gym, kraftiga rabatter i vår shop (sista dagen) och konferensrum.

Klicka här för tipsrundan!

Prova på tennis med Internationella tennisdagen

Välkomna till den Internationella tennisdagen med HTK på Olympiahallen den 5 mars, ett arrangemang i samarbete med Helsingborgs Tennisallians.
I samarbete med Helsingborgs Tennisallians så presenterar HTK Internationella Tennisdagen. Denna dag får alla Helsingborgare chansen att prova på tennis, prata med klubbens tränare och styrelse samt se lite matcher i klubbmatchen juniorer vs veteraner.

Programmet
10:00-12:00 prova på (drop in) för barn, ungdomar och seniorer
11:00-13:00 klubbmatchen juniorer vs veteraner
12:00-13:00 Street tennis (touch tennis) 12 år och äldre
13:00-14:00 prova på för barn, ungdom och seniorer

Under hela dagen finns en tipspromenad med fina priser och ute på banorna kör HTKs tränare pristävlingar med jämna mellanrum.

Prova på badminton med Drop in

Program
10.00-13.00

Passa på att prova Världens snabbaste och roligaste racketsport. Helsingborgs Badmintonklubb har tränare och spelare på plats.

Se hur fort du kan svinga ditt rack med en hastighetsradar! Fina priser för de 3 högsta resultaten för barn och vuxna.
Vågar DU!

Intressanta möten med friskvård & hälsa för idrott

Shanti Yoga Center med pröva på

10.00-14.00

Shanti Yoga Center kommer att ha yogaklasser kl 10.00 och kl 17.00 som är gratis prova-på. Missa inte det!
För den som är intresserad av att bli yogalärare och gå deras Yogalärarutbildning, så kommer de dessutom att ha en info-träff kl. 10.15 i Stora salen.

Detta är ett utmärkt tillfälle att träffa deras duktiga lärare och få råd och tips och kanske prova på en ny yogaklass.

Klicka här för mer information och anmälan (frivilligt)!

Sjukgymnast Alexandra berättar om träning på Physiorulle

Sjukgymnast Alexandra Andersson berättar om hur träning på Physiorulle effektivt kan förebygga ryggbesvär, en träningsform som endast tar några minuter och kräver minimalt med utrymme. Lite som "tandborstning för ryggen", enligt Alexandra. Mellan kl.10-14 har du möjlighet att på plats få testa Physiorullen för en helt ny träningsupplevelse.

Fridh Foodchallange - att rätt i 30 dagar för bättre hälsa

10.00-14.00

Fridhs Foodchallange - Ät rätt i 30 dagar och förbättra din hälsa!

Det är ingen viktminskningstävling! Utmaningen går ut på att välja bättre kvalité på det man äter och på det sättet förbättra sin hälsa och prestation.

Madelene Fridh ligger bakom skapandet av Fridh Foodchallenge, där målet är att skapa en långsiktighet gällande hälsa och främst sin kosthållning. Träffa Fridh för information och möjligheten att pröva konceptet och samtidigt få stöd av en coach under 30 dagar.

Promotionera - hälsa en förutsättning för prestation

12.00-14.00

13.00 Seminarium om Hjärnan

Hälsa är en förutsättning för prestation. Vad ska du prestera i?

Som idrottsaktiv, motionär, tränare, förälder, eller som människa?

Promotionera arbetar med individ- och organisationsutveckling i att skapa ökad medvetenhet för att förstå dina inre och yttre resurser och hur du använder dessa för att förverkliga dina ambitioner och behov.

oh! Crew, träffa Olympiahallens personal

10.00-14.00

Träffa oh! Crew

Vi som ansvarar för driften av Olympiahallen med racketbanorna och övriga verksamhetsområden. Välkomna att ställa frågor! Har ni tankar och ideér tas de gärna emot.

Besök oh!s andra verksamheter

Lämna ett svar