Sponsring oh! Padel-Court

Padel-Court, företags-sponsring

Olympiahallen Öppnade den 1 maj 2 st Padel-banor. Vi söker nu ett samarbete med ett företag som ser möjligheten i att exponera sitt företag i Olympiahallen och samtidigt erbjuda sina anställda flera idrotter och friskvård på ett och samma ställe, centralt i Helsingborg. Nu även med padel och golf!

Olympiahallen – en FRISKVÅRDSPARTNER!

Olympiahallen är Helsingborgs största Racket- och Friskvårdscenter med över 5.000 besökare varje vecka, vilket ger ditt företag stor möjlighet till exponering.

Sätt ditt företagsnamn på en padelbana (Padel-Court). Erbjud dina medarbetare motion och friskvård. Välj mellan t ex padel, tennis, badminton, pingis, golf och gym. Olympiahallen är också en mötesplats för chill med lounge, cafeteria och konferens.
 
Vi anpassar sponsor-paketet utifrån era önskemål och behov! Läs mer nedan!

Välkommen att kontakta Sören Hägvall, på e-post soren följt av @olympiahallen.se.

Sören Hägvall

Hallchef

En idrott i tiden

Padel, en sport för alla!

Intresset för den nya trendsporten Padel växer lavinartat, med över 30 miljoner spelare och sprids just nu i snabb takt över världen. En sport för ALLA, enkelt att komma igång och få spel. Padel liknar en blandning av tennis och squash.

Det är en social sport, med 4 spelare. Många bokar och spelar med nya spelare som man tidigare inte spelat med, man träffas ofta före eller efter sitt spel. Bara detta gör racketsporten unik!

oh! en friskvårdspartner

Vårt erbjudande till er!

Vi välkomnar er för dialog om innehåll i paketet. Låt Olympiahallen bli en ny mötespunkt för era medarbetare. Skapa olika tävlingsformer, träffas över en lunch eller Afterwork. Bjud in era kunder på möten eller events. Låt Olympiahallen bli en del av ditt företags friskvårdsarbete, med möjlighet till gemensamma eller individuella friskvårds- spel-konton.

Pris enligt överenskommelse!

Sponsor-paket (ex)

Exempel på innehåll

Välj t ex ett huvudalternativ med ett års-abonnemang med padel. Skapa sedan ett företags- spelkonton med ett valfritt belopp som möjliggör löstidsbokning för padel, men också tennis, badminton, pingis och golf. Alternativen är många.  Spelkontona kan vara gemensamma eller individuella. Ni väljer!

Din plats för idrott & hälsa

En mötesplats för hälsa, motion, gemenskap och inspiration.

Hälsa: En mötesplats för dig att uppleva fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande genom olika professionella yrkesgrupper som kiropraktiker, massör, naprapat, sjukgymnaster och yoga.

Motion: En mötesplats för dig att utöva idrott för bättre kondition och välbefinnande genom tennis, badminton, gym och kampsport i samverkan med föreningsverksamhet, företag och skolor.

Gemenskap: En mötesplats för föreningar, skolor, organisationer och företag – med möjlighet till arrangemang, events, övernattning , träningsläger och konferens för fysiska, sociala och professionella aktiviteter med förtäring till frukost, lunch och middag.

Inspiration: En mötespalats under ett tak med hälsa, motion och gemenskap för ökat välbefinnande, motivation, kreativitet och inspiration – i direkt anslutning till andra fantastiska idrottsplatser som Idrottsoasen, Idrottens Hus, Ishallen och Olympia.

Lämna ett svar