Bli en bättre golfare med Yoga! Öppet hus Den 15 februari på Olympiahallen

Event Olympiahallen & Shanti yoga

Öppet Hus den 15e februari!

Bli en bättre golfare med yoga!

Välkomna till Öppet Hus i Olympiahallen med  drop In för prova på, den 15 februari mellan 13.00-15.00 !
 
Passa på att träffa både instruktörer från yogan och utövare av både yoga och golf i golfstudion. Ställ frågor om varför utöva yoga tillsammans med golf för bättre golf. 
 
Nedan finner ni videos med några exempel på yoga-övningar lämpliga för golfen och några svingar från golfstudion med lite argument på vägen …

Välkomna!

Önskar Olympiahallen och Shanti Yoga Center!

Program Öppet Hus 15/1

Öppet hus med erbjudande om 20% rabatt på ett start-paket!

Rabatterna erhåller ni på plats i hallen mellan 13.00-15.00, från både Olympiahallen och Shanti Yoga.

Rabatten till golfen erhålls genom insättning för spel vid 4 tillfällen, på eget spelkonto i vårt bokningssystem, eller betalning direkt i vår kassa.

Varför vinterträna på oh?

Yoga för golfspelare ger ökad rörlighet, styrka, större koncentrationsförmåga, stabilitet och bättre kroppsuppfattning som gör dig till en bättre golfare. Vi på Shanti Yoga Center har träningsprogrammet som gör att du kan utnyttja golfmusklerna till max.
Madeleine Enhörning
Shanti Yoga Center
Med Trackman golfsimulator ges du möjligheten att verkligen utveckla och underhålla din sving och ditt närspel, samtidigt som du har roligt! Välkommen att träffa golfare som bekräftar detta och som också utövar Yoga för en bättre golf!
Sören Hägvall
Olympiahallen

Några exempel på Yogaövningar

Shanti Yoga Center har flera kvalificerade instruktörer och Yoga-program som lämpar sig ypperligt för golfspelare. I videon finner ni bara några exempel på övningar. 

Hör några röster från golfare nedan ...

Micke ”Mr Hickory-golf”

Lyssna på Micke om varför yoga för sin golf. Micke är erkänd Hickory-golfare som tävlar världen över. Yogan hjälper honom att utveckla sin golf.

 

Annika yogainstruktör o golfare

Lyssna och se på Annika och Donald om varför yoga för sin golf. Annika är både golfare och yogainstruktör! Donald har gjort stora framsteg som golfspelare och har nyligen börjat med yoga.

Lämna ett svar