oh! Indoor Golf

Vi erbjuder er Trackman golfsimulator – med en härlig komplett golfupplevelse!

Läs mer nedan om OH’s Indoor Golf och våra anslutna golftränare. 

Är det första gången och önskar ni hjälp? Maila för Golfvärd reception följt av @olympiahallen.se (en dag före spel)

Våra 2 st Trackman-golfstudios ger möjlighet till avskilt spel. Passa också på att putta eller chippa i vår puttinglounge. I  priset av en bokningstimme ingår dessutom ytterligare 30 minuters puttning och pitchning.

Trackman är ett system som används av alla ledande golf-tourer och proffs och till er som vill inspirera och utveckla ert eget spel – eller bara ha roligt med tex 18-hålsrundor på kända golfbanor i vänners sällskap – med snart över 200 golfbanor, som fylls på hela tiden!

Vad säger andra om oh! Golfstudio?

Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för de som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf – och mycket mer…

I det här magasinet besöker programledaren Johan Sköld bla Olympiahallen för att testa och se vad hallen har att erbjuda gällande framförallt ”Multiskills” och vinterträning för din golf, med möjlighet till ett brett och varierat utbud inom olika idrotter & friskvård – en plats i tiden. Klicka på bilden för att se hela inslaget På C More(länk till Youtube, 12 min).

Boka gärna tid med våra golfvärdar

Välj spelform som passar er!

Digitalt spelkonto, med rabattbonus!

Vi premierar de som använder digitalt spelkonto och bokar sina egna tider. Vid en insättning på valfritt belopp, med t ex 1.000 eller 2.000 kr kommer ditt aktivitets- spelkonto automatiskt att fyllas på med ytterligare 100 respektive 200 kr. Insättning kan du göra via ditt konto, då du är inloggad. Sedan är det bara att börja boka löstider, pengar dras automatiskt från ditt spelkonto. Golfklubbor hyr du på plats och betalas i kassan.

Löstid eller abonnemang

Boka för spel!

Bokning av golfstudios sker i samma bokningssystem som tennis, badminton och padel. 

Löstidsbokning kan göras 10 dagar i förväg!

Gratis puttning!

Att notera, ytterligare 30 minuters puttning ingår i priset, utöver i din bokningstimme. Puttningen görs då direkt före eller efter ditt swingpass (i mån av plats).

Välkomna till Olympiahallen för härligt spel och intressanta analyser.

Hyra golfklubbor!

Det går bra att hyra golfklubbor, säg bara till i receptionen.

Spelformer

Utveckla din egen sving eller med PRO

Spela och utveckla din egen sving på Rangen i golfsimulatorn, själv eller med vänner. Börja förstå dina klubbors alla olika slaglängder, hastighet på klubba och boll, vinklar vid klubbträff och klubbans svingväg med draw eller fade. Börja med några få utvalda mätdata. Låt superavanserad teknik, men direkt och pedagogisk, vägleda dig i ditt golfspel.

Vill du ta ett steg längre i ditt golfspel, anlita då en Pro från en golfklubb som kan vägleda dig genom Trackmans alla olika mätdata och dess relationer.

Spelformer

Spela 18 hål eller putta i lounge

Spela på kända golfbanor – nu med ca 200 st att välja på, som tar dig nästan ut till en verklig golfbana – du kommer att imponeras av hur verkligt det faktiskt är. Vi uppskattar att ni behöver 2-3 timmars spel för 18-hål, eller ca 1 timme för 9 hål med 2 spelare, beroende på hur många och snabbt ni spelar.

Träna och utveckla din puttning på en golfmatta som är väldigt nära en riktig green. Passa samtidigt på att umgås vid puttinggreenen. Puttinggrenen är inte bokningsbar, utan utnyttjas i samband med en bokning i en golfstudios, vilket du kan göra i 30 minuter, före eller efter bokad studio – först till kvarn gäller.

Extra service

Golfvärdar på plats!

Välkomna att ta hjälp av oh’s Golfvärdar. De hjälper er med att komma igång med Trackman golfsimulator i våra golfstudios, för rangspel, 18-hål på bana och tävlingar. Detta är en service som ingår i den ordinarie bokningen.

Deras uppgift blir endast att hjälpa er igång med simulatorn och ge er god service. Deras uppgift blir inte att ge er instruktioner i er golfsving. För utbildning och träning hänvisar vi med varm hand till Trackmancertifierade Pro’s från  närliggande golfklubbar i Skåne.

Önskar ni stöd av golfvärd kontakta vår reception en dag före, så kan de vidarebefordra er önskan till golfvärdarna för bokning av lämpligt datum och tid. 

Konferens och event

Boka studion till annat!

Golfstudion kan även bokas till andra aktiviteter som konferens eller event. Använd de stora dukarna för PowerPoint-presentationer eller streamade filmer. Beställ kaffe, lunch eller middag i Cafeterian (3 arbetsdagar före). Sällskap på upp till ca 20 personer i biosittning eller många fler för mingel.