oh! Golf

Golf har kommit till oh! Vi förstärker helsingborgs största racketcenter med ytterligare en spännande idrott med 2 st golfstudios. Golfstudios är placerade på skepp 3 (badmintonbanorna 13-18), tillsammans med 2 st padelbanor. Badmintonverksamheten kommer att vara oförändrad och drivas vidare som tidigare, men då på banorna 1-12.

Nyhet på oh!
Golfstudios

Kampanj våren, 150 kr/tim

Under hela våren tom 21 juni, kör vi en introduktionskampanj med kraftig rabatt. Priset är 150 kr/timme och golfsimuleringsstudio. Priset är detsamma under hela veckan., oavsett dag- eller kvälls-tid.

I priset ingår också 30 extra tid för puttning i vår putting-lounge, i mån av plats. Järnset dam & herr, kan hyras (inom kort kommer vänsterset)

Trackman golfsimulator

Vi erbjuder er Trackman golfsimulator – världsledande inom sitt slag, 

Trackman är ett system som används av alla ledande golf-tourer och proffs och till er som vill inspirera och utveckla ert eget spel – eller bara ha roligt med tex 18-hålsrundor på kända golfbanor i vänners sällskap! Klicka här för mer information om Trackman.

Våra golfstudios är utrustade med det senaste Trackmansystemet – TRACKMAN 4, den största nyheten någonsin!

Digitalt spelkonto, med rabattbonus!

Vi premierar de som använder digitalt spelkonto och bokar sina egna tider. Vid en insättning på valfritt belopp, med t ex 1.000 eller 2.000 kr kommer ditt aktivitets- spelkonto automatiskt att fyllas på med ytterligare 100 respektive 200 kr. Insättning kan du göra via ditt konto, då du är inloggad. Sedan är det bara att börja boka löstider, pengar dras automatiskt från ditt spelkonto.

Löstid eller abonnemang

Boka för spel!

Bokning av golfstudios kommer att ske i samma bokningssystem som tennis och badminton. 

Möjligheten till bokning är möjligt under mars-juni, med något begränsade öppetider. Till hösten är ambitionen golfvärdar på plats och bestämda öppetider. Löstidsbokning kan göras 10 dagar i förväg!

Att notera, puttning i ytterligare 30 minuter, ingår i din bokningstimme, före eller efter ditt swingpass (i mån av plats).

Välkomna till Olympiahallen för härligt spel och intressanta analyser.

2F5C4D94-50A4-48F4-9095-36013C875325

Spelformer

Utveckla din egen sving eller med PRO

Spela och utveckla din egen sving i golfsimulatorn, själv eller med vänner. Börja förstå dina klubbors alla olika slaglängder, hastighet på klubba och boll, vinklar vid klubbträff och klubbans svingväg med draw eller fade. Börja med några få utvalda mätdata. Låt superavanserad teknik, men direkt och pedagogisk, vägleda dig i ditt golfspel.

Vill du ta ett steg längre i ditt golfspel, anlita då en Pro från en golfklubb som kan vägleda dig genom Trackmans alla olika mätdata och dess relationer.

Spelformer

Spela 18 hål eller putta i lounge

Spela på kända golfbanor, som tar dig nästan ut till en verklig golfbana – du kommer att imponeras av hur verkligt det faktiskt är. Vi uppskattar att ni behöver 2-3 timmars spel, beroende på hur många och snabbt ni spelar.

Träna och utveckla din puttning på en golfmatta som är väldigt nära en riktig green. Passa samtidigt på att umgås vid puttinggreenen. Puttinggrenen är ännu inte bokningsbar, utan utnyttjas tillsvidare i samband med en bokning i en golfstudios, vilket du kan göra i 30 minuter, före eller efter bokad studio – först till kvarn gäller.

Extra service

Golfvärdar på plats!

Vår ambition är att under hösten erbjuda er golfvärdar under vissa timmar under veckan, något vi ber att få återkomma om under hösten. Deras uppgift blir endast att hjälpa er igång med simulatorn och ge er god service. Deras uppgift blir inte att ge er instruktioner i er golfsving. För utbildning och träning hänvisar vi med varm hand till Trackmancertifierade Pro’s från  golfklubbar.