oh! Golf

Golf har kommit till oh! Vi förstärker helsingborgs största racket- och friskvårdscenter med 2 st golfstudios. De är placerade i ett eget skepp, tillsammans med 2 st padelbanor och fri yta för andra aktiviteter. Ett skepp även för event och konferens med nya spännande möten i idrottens värld.

Är det första gången? Läs mer nedan om golfvärd och hjälp. Har du inte egna klubbor, går det bra att hyra, säg bara till i receptionen.

Nyhet på oh!
Golfstudios

Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för de som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf – och mycket mer…

I det här magasinet besöker programledaren Johan Sköld bla Olympiahallen för att testa och se vad hallen har att erbjuda gällande framförallt ”Multiskills” och vinterträning för din golf, med möjlighet till ett brett och varierat utbud inom olika idrotter & friskvård – en plats i tiden. Klicka på bilden för att se hela inslaget På C More(länk till Youtube, 12 min).

Vi erbjuder er Trackman golfsimulator – världsledande inom sitt slag!

Trackman är ett system som används av alla ledande golf-tourer och proffs och till er som vill inspirera och utveckla ert eget spel – eller bara ha roligt med tex 18-hålsrundor på kända golfbanor i vänners sällskap – nu med över 70 golfbanor! Klicka här för mer information om Trackman.

Våra golfstudios är utrustade med det senaste Trackmansystemet – TRACKMAN 4 (hårdvaran) och den helt nya programplattformen TPS 7.0, den största nyheten någonsin! Modernare kan det inte bli!

Nyhet -helt ny SW-plattform!

TPS 7.0

18-hålsbanorna är byggda på en helt ny program-plattform med en fanstatisk och verklighetstrogen grafik. Ökas t ex vindstyrkan, så svajar träden med vinden och bollflykten också.

VIRTUAL Ranger har också utvecklats med två nya VIRTUAL övningsbanor för bättre målträning. VIRTUAL 18-hålsbanor och övningsgreener.

VIRTUAL 18-hål. Välj en valfri golfbana och valfritt hål. Träna på olika kända hål, från tee till green.

VIRTUAL greenområden. Välj olika avstånd och därmed olika greenområden och flaggplaceringar med vatten och bunkrar omkring sig – alltså ett jätteträningsområde mycket nära verkligheten.

Välj en spelform som passar er!

Medicinsk träning för golf på oh - med MT Akademi!

”För dig som vill prioritera din träning inför kommande golfsäsong finns nu möjlighet att få hjälp och struktur med personlig träning på OH, vilket sker genom MT Akademin – en professionell partner, med medicinsk inriktning, till Olympiahallen!

Marika är  medicinsk personlig tränare och har kunskap om träning för alla golfare. Både för dig för dig som vill träna för att öka din POWER i sporten och för dig som har problematik i rörelseapparaten.

Kontakta Marika Bergheim på info@mt-akademin.se eller mob 0722-270 280 för mer info!”

Digitalt spelkonto, med rabattbonus!

Vi premierar de som använder digitalt spelkonto och bokar sina egna tider. Vid en insättning på valfritt belopp, med t ex 1.000 eller 2.000 kr kommer ditt aktivitets- spelkonto automatiskt att fyllas på med ytterligare 100 respektive 200 kr. Insättning kan du göra via ditt konto, då du är inloggad. Sedan är det bara att börja boka löstider, pengar dras automatiskt från ditt spelkonto. Golfklubbor hyr du på plats och betalas i kassan.

Löstid eller abonnemang

Boka för spel!

Bokning av golfstudios sker i samma bokningssystem som tennis, badminton och padel. 

Löstidsbokning kan göras 10 dagar i förväg!

Gratis puttning!

Att notera, ytterligare 30 minuters puttning ingår i priset, utöver i din bokningstimme. Puttningen görs då direkt före eller efter ditt swingpass (i mån av plats).

Välkomna till Olympiahallen för härligt spel och intressanta analyser.

Hyra golfklubbor!

Det går bra att hyra golfklubbor, säg bara till i receptionen.

Spelformer

Utveckla din egen sving eller med PRO

Spela och utveckla din egen sving på Rangen i golfsimulatorn, själv eller med vänner. Börja förstå dina klubbors alla olika slaglängder, hastighet på klubba och boll, vinklar vid klubbträff och klubbans svingväg med draw eller fade. Börja med några få utvalda mätdata. Låt superavanserad teknik, men direkt och pedagogisk, vägleda dig i ditt golfspel.

Vill du ta ett steg längre i ditt golfspel, anlita då en Pro från en golfklubb som kan vägleda dig genom Trackmans alla olika mätdata och dess relationer.

Spelformer

Spela 18 hål eller putta i lounge

Spela på kända golfbanor – nu med över 70 st att välja på, som tar dig nästan ut till en verklig golfbana – du kommer att imponeras av hur verkligt det faktiskt är. Vi uppskattar att ni behöver 2-3 timmars spel för 18-hål, eller ca 1 timme för 9 hål med 2 spelare, beroende på hur många och snabbt ni spelar.

Träna och utveckla din puttning på en golfmatta som är väldigt nära en riktig green. Passa samtidigt på att umgås vid puttinggreenen. Puttinggrenen är ännu inte bokningsbar, utan utnyttjas tillsvidare i samband med en bokning i en golfstudios, vilket du kan göra i 30 minuter, före eller efter bokad studio – först till kvarn gäller.

Extra service

Golfvärdar på plats!

Välkomna att ta hjälp av oh’s Golfvärdar. De hjälper er med att komma igång med Trackman golfsimulator i våra golfstudios, för rangspel, 18-hål på bana och tävlingar. Detta är en service som ingår i den ordinarie bokningen.

Deras uppgift blir endast att hjälpa er igång med simulatorn och ge er god service. Deras uppgift blir inte att ge er instruktioner i er golfsving. För utbildning och träning hänvisar vi med varm hand till Trackmancertifierade Pro’s från  närliggande golfklubbar i Skåne.

Önskar ni stöd av golfvärd kontakta vår reception en dag före, så kan de vidarebefordra er önskan till golfvärdarna för bokning av lämpligt datum och tid. 

Konferens och event

Boka studion till annat!

Golfstudion kan även bokas till andra aktiviteter som konferens eller event. Använd de stora dukarna för PowerPoint-presentationer eller streamade filmer. Beställ kaffe, lunch eller middag i Cafeterian (3 arbetsdagar före). Sällskap på upp till ca 20 personer i biosittning eller många fler för mingel.