oh! Golf

Golf kommer till oh! Vi förstärker helsingborgs största racketcenter med ytterligare en spännande idrott med 2 st golfstudios. Golfstudios kommer att placeras på skepp 3 (badmintonbanorna 13-18), tillsammans med 2 st padelbanor. Badmintonverksamheten kommer att vara oförändrad och drivas vidare som tidigare, men då på banorna 1-12.

Vi erbjuder er Trackman golfsimulator – världsledande inom sitt slag, ett system som används av alla ledande golf-tourer och proffs och till er som vill inspirera och utveckla ert eget spel – eller bara ha roligt med tex 18-hålsrundor på kända golfbanor i vänners sällskap! Klicka här för mer information om Trackman.

Bokning av golfstudios kommer att ske i samma bokningssystem som tennis och badminton. Att notera, puttning i ytterligare 30 minuter,  ingår i din bokningstimme, före eller efter ditt swingpass (i mån av plats).


Vilka alternativa spelformer finns det?

1) Utveckla din egen sving

Spela och utveckla din egen sving i golfsimulatorn, själv eller med vänner. Börja förstå dina klubbors alla olika slaglängder, hastighet på klubba och boll, vinklar vid klubbträff och klubbans svingväg med draw eller fade. Börja med några få utvalda mätdata. Låt superavanserad teknik, men direkt och pedagogisk, vägleda dig i ditt golfspel.

2) Utveckla din sving tillsammans med en certifierad Pro/tränare 

Vill du ta ett steg längre i ditt golfspel, anlita då en Pro från en golfklubb som kan vägleda dig genom Trackmans alla olika mätdata och dess relationer.

3) Spela 18 hål på kända golfbanor

Spela på kända golfbanor, som tar dig nästan ut till en verklig golfbana – du kommer att imponeras av hur verkligt det faktiskt är. Vi uppskattar att ni behöver 2-3 timmars spel, beroende på hur många och snabbt ni spelar.

4) Putting med lounge

Träna och utveckla din puttning på en golfmatta som är väldigt nära en riktig green. Passa samtidigt på att umgås vid puttinggreenen. Puttinggrenen är ännu inte bokningsbar, utan utnyttjas tillsvidare i samband med en bokning i en golfstudios, vilket du kan göra i 30 minuter, före eller efter bokad studio – först till kvarn gäller.


Vi kommer under våren att etablera samarbeten med golfklubbar och Pro’s – något vi ber att få återkomma om! 

Tidplan golfstudios

Preliminärt datum för bokning och spel är 2a veckan i mars 2019.

Introduktionskampanj under våren 2019

Vi kommer under våren ha en introduktionsrabatt, så håll koll på vår hemsida och sociala medier…


Digitalt spelkonto, med rabattbonus (som 10-klippkort)

Vi premierar de som använder digitalt spelkonto och bokar sina egna tider. Vid en insättning på valfritt belopp, med t ex 1.000 eller 2.000 kr kommer ditt aktivitets- spelkonto automatiskt att fyllas på med ytterligare 100 respektive 200 kr. Insättning kan du göra via ditt konto, då du är inloggad. Sedan är det bara att börja boka löstider, pengar dras automatiskt från ditt spelkonto.

Du kan också abonnera på speltider under en säsong, med start i augusti. Välkomna att kontakta hallchefen för mer information.

Klicka här för mer information  under Banbokning!


Golfvärdar!

Vår ambition är att erbjuda er golfvärdar under vissa timmar under veckan, något vi ber att få återkomma om senare. Deras uppgift blir endast att hjälpa er igång med simulatorn och ge er god service. Deras uppgift blir inte att ge er instruktioner i er golfsving. För utbildning och träning hänvisar vi med varm hand till Trackmancertifierade Pro’s från  golfklubbar.