Olympiahallen Cafeteria blir oh! Café – med lite fler soffor och grönt, för mer trivsel

Vår cafeteria får lite fler soffor och gröna växter!

Olympiahallens cafeteria blir oh! Café

I dessa Corona-tider gör vi i hallen vårt bästa för att hålla god hygien och hålla hallen fortsatt öppen för idrott och rörelse, men också för en fortsatt trivsel – baserat på SBF Corona (det sunda bondförnuftet), tillsammans med myndigheternas rekommendationer om hur vi möts.

I vårt café har vi införskaffat ytterligare en soffgrupp och lite mer gröna växter, som bla hänger ner i taket för en mjukare och mer välkomnande atmosfär. Idag har vi i caféet en lounge, 2 soffgrupper och fortsatt samma antal sittplatser vid bord som tidigare samt skön musik som omger våra besökare. Självklart har vi också ett gratis WiFi.

Välkomna till oss för fortsatt idrottande och möten!

Lämna ett svar