Från sovlov till sportlov i Olympiahallen – för ungdomar i HBG

Från sovlov till sportlov i Olympiahallen - för ungdomar i HBG

Se filmen med idrottande och glada ungdomar under höstlovet i Olympiahallen.
 
40-50 barn, varje dag mellan 8-16, mån-onsd, fick prova på en Olympiad av idrotter under tre hela dagar. Föräldrarna lämnar barnen i trygga händer, mellan 8-9 på morgonen och hämtar dem på eftermiddagen mellan 15-16. Barnen rör på sig hela dagen, träffar nya kompisar och har roligt. Duktiga och engagerade ledare från HTK och HBK tar hand om barnen hela dagen, med avbrott för vila och lunch. Finns det intresse efter lovaktiviteten, så erbjuds barnen möjligheten till att fortsätta idrotta i de föreningar som finns i Olympiahallen. Alla är vinnare – barnen, föräldrarna och idrotten med mer rörelse i föreningar och Olympiahallen som en unik mötesplats.
 
Följ oss här inför de andra skoloven – vår ambition är att till nästa skolloven utveckla konceptet med bla självförsvar och kampsport, vilket sker med Fenix Kampsport som har sin verksamhet i Olympiahallen, samt aktiviteter för och med seniorer – för andra och nya spännande möten mellan barn och seniorer.

Lämna ett svar