Intresseanmälan OH Indoor Tournaments

Intresseanmälan OH Indoor Tournaments

Är ni ett gäng golfare som vill spela en egen privat turneringar, så välkomnas ni att fylla i intresseformuläret ovan eller så kontaktar ni hallechefen för mer information.
 
Två st OH OPEN TOURNAMENTS finns nu live att spela i vår golfstudio. Tävlingarna är öppna för spel tom 31 december. De är tillgängliga från Trackmans huvudmeny under meny TOURNAMENTS
1) OH St Andrews, med 3 banor, med 18 hål
2) OH Pebble Beach, med 3 banor, med 9 hål
 
Alla med eget Trackman-konto är välkomna att logga in för spel. Registrering av ett Trackman-konto är enkelt och kan göras på plats i golfstudion. Deltagande Trackman-spelare kan också spela med gäster i samma boll, som dock inte blir delaktiga i tävlingen. Vi uppskattar en 2 bollars 9-håls rond till ca 1 timme och 18 hål ca 2 timmar. I detta skede sparar inte Trackman en icke färdigspelad rond till nästa tillfälle. Ej färdigspelad rond får därför spelas om vid annat tillfälle. Valda banorna kan spelar när som helst under perioden.
 
Förutsättningarna i de öppna golftävlingarna är ett bra vädret , med en stim på 9. Motsvarande ”gul-tee för herrar och röd tee för damer” gäller. Ingen puttning, utan vid greenträff räknar Trackman automatiskt ut antal puttar ”baserat på eget HCP”.
 
Alla deltagare i kan följa tävlingen på en leaderbord. Privat Tournament har en egen unik länk som mailas till deltagarna.

Lämna ett svar