Olympiahallen tecknar avtal med E-passi, en friskvårtspartner

NY FRISKVÅRDSPARTER MED E-PASSI PÅ OLYMPIAHALLEN

Olympiahallen har nu tecknat ett partneravtal med E-passi, något som varit väldigt efterfrågat.

Har ditt företag ett avtal med E-passi, har du nu möjlighet att via E-passis egen friskvårdsportal välja friskvård hos Olympiahallen.

Välj ett värdekort i E-passis portal, mellan 300-900 kr för racketspel eller Indoor Golf. Din order mailas till Olympiahallen. Vi sätter in pengarna på ditt spelkonto i vårt bokningssystem. Har du inget spelkonto registrerar du enkelt ett spelkonto. Du är sedan klar att börja boka tider för tennis, badminton, padel och Indoor Golf. Enklare kan det inte bli.

Önskar du istället ett Gym-abonnemang för träning i vårt gym, väljer du ett gym-värdekort för en månad, halvår eller helår. Din order mailas till Olympiahallen. Vi skriver ut ett gym-abonnemang som du tillsammans med en tagg hämtar i receptionen. Enkelt även här.

Vi har sedan fler år tillbaka även avtal med Benify förmånsportal med liknande rutiner som E-passi, något som fungerat mycket bra.

Hör med receptionen för mer information.

Varmt välkomna!